Виж
количката

0

Hedrin Treat & Go Lotion / Хедрин Трийт енд Гоу Лосион против въшки х50 мл - Ceumed

Код: 016450 
тегло: 0.050 кг
(23 глас/а)
-20%
Цена:5.11лв.
(6.39лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Hedrin Treat & Go Lotion / Хедрин Трийт енд Гоу Лосион против въшки х50 мл - Ceumed


Hedrin Treat & Go Lotion представлява специално създаден лосион против въшки от марката Ceumed, който бързо и ефективно се справя с въшките по физиологичен начин само с две нанасяния.  Хедрин Трийт енд Гоу е едно безпроблемно решение на така неприятния проблем, често срещан в детските градини и училищата. Хедрин Трийт енд Гоу е създаден на водна база и не съдържа никакви химикали, към които въшките могат да привикнат и да придобият резистентност.  Хедрин Трийт & Гоу съдържа специалната съставка Actividol, която нарушава бариерния слой на въшките, като не им позволява да поддържат своя естествен воден баланс и по този начин убива въшките чрез смърт от дехидратиране. Това прави Хедрин изключително удобно и предпочитано средство за премахване на паразитите. Хедрин Трийт енд Гоу се отмива лесно от косата и не оставя следи, така че може да се прилага на детската коса, докато децата си играят, ходят на училище или градина или спят. Хедрин Трийт енд Гоу се нанася два пъти, като се оставя да престои 8 часа или една нощ, през седем дни. Активното вещество не създава реакции с кожата, което го прави подходящ за употреба от деца и бебета над 6 месечна възраст. Специалният лосион против въшки не съдържа разтворители, които могат да създадат проблеми за хора, страдащи от астма. Доказано е, че Хедрин Трийт енд Гоу се справя ефективно дори с въшки, които са придобили резистентност към традиционните препарати с пестициди.

 

 

 


Внимание


Продуктът е само за външна употреба.
Продуктът е само за косата.
Избягвайте контакт с очите.

При случайно попадане на продукта в очите, изплакнете веднага обилно с вода.
Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако получите обрив, раздразнение или някакъв друг признак на алергия по кжоата, веднага прекратете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
Не прилагайте върху наранена кожа.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.
Съхранявайте при температура под 25 градуса по Целзий.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.

Състав на Hedrin Treat & Go Lotion / Хедрин Трийт енд Гоу Лосион против въшки х50 мл - Ceumed


Активна съставка: Actividol
Състав:Octane -1, 2-diol, PEG-6 caprylic/capric glycerides, water

Начин на употреба на Hedrin Treat & Go Lotion / Хедрин Трийт енд Гоу Лосион против въшки х50 мл - Ceumed


Hedrin Treat & Go се нанася върху косата и след това може да бъде изсушен със сешоар и оставен да изсъхне по естествен начин. Тъй като продуктът е трудно забележим върху косата, деца и родители могат да извършват обичайните си дейности, докато Hedrin Treat & Go действа върху главата им. Hedrin Treat & Go може също да се използва през нощта. След 8 часа продуктът лесно може да бъде отмит.

Другите също купуват

Всичко от Ceumed