Виж
количката

0

Paranit Шампоан против въшки x200 мл

Код: 270297 
тегло: 0.239 кг
(57 глас/а)
-15%
Цена:17.08лв.
(20.09лв.)
Уведоми при наличност

Paranit Anti-Lice Shampoo от 200 мл. представлява шампоан против въшки с двойно действие, който задушава и дехидратира въшките и яйцата, като същевременно с това нежно почиства косата и я оставя чиста и мека. Шампоана на Паранит е тестван клинично и е доказано, че унищожава 100% от главовите въшки и техните яйца. Главовите въшки са проблем, с който родители, учители и възпитатели се срещат често. Те се срещат във всякакви социални обкръжения. Всеки може да има въшки, независимо от хигиената. Знае се, че те предпочитат чиста отколкото мръсна коса. Най-податливи са децата. Шампоана  не съдържа инсектициди. Продукта е лесен за употреба и притежава приятен аромат.

 

Внимание:


Продуктът е само за външна употреба.
Продуктът е само за косата.
Избягвайте контакт с очите и лигавиците.

При случайно попадане на продукта в очите, изплакнете веднага обилно с вода.
Не използвайте при алергия към парфюм или свръхчувствителност към някоя от съставките.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.

 

 

Omega Pharma предлага продукти за здраве и лична хигиена. За да разгледате останалите предложения от Омега Фарма, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Paranit Шампоан против въшки x200 мл.

 

Минерално масло, пенители, парфюм.

Начин на употреба на Paranit Шампоан против въшки x200 мл.

 

Стъпка №1; проверете за наличие на главови въшки Използвайте ситно гребенче, за да проверите щателно косата на всеки член от семейството за въшки, за предпочитане на дневна светлина. Използвайте още на същия ден при всички, при които се открият въшки, с цел да се избегне повторно опаразитяване.

 

> По-лесно се проверява суха коса
> Първо срешете косата, за да отстраните заплитанията, след това проверете кичур по кичур.
> Проверете корените на косата, зад ушите и по тила, тъй като въшките и яйцата често се намират по тези места.
> След всяка употреба, внимателно почистете гребенчето с хладка, сапунена вода, за да се избегне допълнително опаразитяване.

 

Стъпка №2: Нанесете Paranit шампоан  - Нанесете достатъчно количество от шампоана, равномерно върху суха коса. Уверете се, че сте покрили цялата коса и скалпа. Масажирайте добре от корените до върха, обръщайки особено внимание на тила и областта зад ушите. Оставете за 10 минути. Това е от съществено значение за успеха на третирането. 200 мл. = до 8 приложения в зависимост от дължината на косата.

 

Стъпка №3: измийте косата с вода - След 10 минути добавете достатъчно количество вода и направете пяна. Отмийте шампоана и изплакнете косата добре. Уверете се, че сте измили шампоана от косата си.

 

Стъпка №4: отстранете въшките и техните яйца - Преди да изсушите косата, използвайте ситно гребенче, за да отстраните въшките и яйцата.


> Разрешете влажната коса със ситното гребенче.
> Разделете косата на 4 части: от челото до тила и след това от едното до другото ухо. При по-дълга коса, може да вържете всяка част.
> Обработете всяка част, оформяйки малки кичури, така чеда се вижда главата.
> Срешете всеки кичур, като започнете колкото е възможно по-близо до главата.
> Използвайки гребенчето отстранете всички намерени въшки и/или яйца.
> Всеки кичур коса, почистен от яйцата може да се отдели настрана.
> С цел да се избегне повторно опаразитяване, след всеки кичур почистете гребенчето с памучен тампон или късче памук и винаги решете косата от върха на главата към края.

 

Стъпка №5: Повторете процедурата след 7 дни. Третирайте отново след 7 дни, повтаряйки стъпки от 1 до 4. Това ще гарантира пълното прекъсване на жизнения цикъл на въшката. По този начин ще се елиминират и всички яйца, излюпени след първото третиране. Няма риск при повтаряне на процедурата няколко пъти. Не забравяйте да почистите и обкръжаващата среда. Обезпаразитете дрехите, завивките, хавлиите и останалите предмети (четки, гребени), които са били в пряк контакт с главата като ги изперете (измиете) при 60°С Внимателно почистете къщата и колата с прахосмукачка и после изхвърлете торбичката.

Другите също купуват

Всичко от Omega pharma