Виж
количката

0

Мемоплант за памет и оросяване 40 мг x20 таблетки

Мемоплант за памет и оросяване 40 мг x20 таблетки
Код: 005128 
тегло: 0.090 кг
(11 глас/а)
Цена:9.29лв.
Уведоми при наличност

Memoplant Film-Coated Tablet представлява хранителна добавка, съдържаща сух стандартизиран екстракт от листа на Гинкго билоба, която подпомага мозъчната дейност, допринася за добра памет, концентрация и нормално оросяване на мозъка и крайниците. Мемоплант може да се употребява при симптоматично лечение при намаляване на интелектуалните способности, дължащо се на органичен мозъчен синдром в рамките на обща терапевтична схема в случай на прогресивно нарушение или загуба на паметови възможности (деменциален синдром), имащи като главни симптоми намалена памет, смущения в концентрацията, депресивно настроение, световъртеж, шум в ушите и главоболие. Преди да започне лечението с този продукт трябва да бъде изяснено дали болестните симптоми не се дължат на заболяване, което изисква специфично лечение. Удължаване на разстоянието, изминавано без болка, при заболявания със стесняване на периферните артериални съдове стадий ІІ според Fontaine (интермитиращо накуцване) в рамките на физикално-терапевтичните мероприятия, особени при раздвижване.Световъртеж в резултат на циркулаторни нарушения или свързан с възрастта регресивен феномен (виене на свят от съдов и дегенеративен произход).Подпомагащо лечение при шум в ушите в резултат на циркулаторни нарушения или свързан с възрастта регресивен феномен (шум в ушите от съдов и дегенеративен произход).


Внимание:


Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на сухо и прохладно мяст, далеч от деца и рпяка слънчева светлина.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 Nathurprodukt е българо-немска компания, разпространяваща продукти на известни производители на медикаменти на растителна основа. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Мемоплант за памет и оросяване 40 мг x20 таблетки

 

> Лекарствено вещество: Ginkgo bilobae foliae extr. siccum (сух екстракт от листа на Гинкго билоба) (35-67:1) 40 mg. Екстрахиращ агент ацетон 60%(w/w). Екстрактът се изразява количествено чрез 8.8 - 10.8 mg флавоноиди, калкулирани като флавонови гликозиди, и 2.0 - 2.8 mg терпен лактони, от които 1.12 - 1.36 mg гинколиди А, В, С и 1.04 - 1.28 mg билобалид и съдържа не повече от 0.2 рд гинколови киселини за всяка филмирана таблетка.


> Помощни вещества: Кроскармелоза, натриева сол, силициев диоксид, противослепващо SE2, оцветители Е171, Е172.

Начин на употреба на Мемоплант за памет и оросяване 40 мг x20 таблетки

 

> За симптоматично лечение на понижена мозъчна функция, дължаща се на органичен мозъчен синдром

 

• Възрастни над 18 години вземат 1-2 таблетки 3 пъти дневно


> За удължаване на разстоянието, изминавано без болка, при заболявания със запушване на периферните артериални съдове:

 

• Възрастни над 18 години вземат 1 таблетка 3 пъти дневно или 2 таблетки 2 пъти дневно.


> В случай на световъртеж и шум в ушите от съдов или механичен произход:

 

• Възрастни над 18 години вземат 1 таблетка 3 пъти дневно или 2 таблетки 2 пъти дневно.

 

Филмираните таблетки трябва да се вземат сутрин, обед и вечер (3 пъти дневно) или сутрин и вечер (2 пъти дневно).

Другите също купуват

Всичко от Naturprodukt