Виж
количката

0

Urgo Филмогел при Афти х6 мл

Urgo Филмогел при Афти х6 мл
Код: 268736 
тегло: 0.015 кг
(18 глас/а)
Цена:12.89лв.
Уведоми при наличност

Urgo Filmogel е специално създаден иновативен гел, който представлява течен пластир, който се прилага при афти и малки ранички в устната кухина. Урго Филмогел се прилага директно върху афтатата, като образува специален защитен филм и предпазва афтата от допир с храната, шини, зъби, език и други, като не позволява допълнително инфектиране и влошаване. Урго Филмогел облекчава болката и дискомфорт и стимулира възстановителните процеси и заздравяването на наранената зона. Урго Филмогел при афти действа до 4 часа след прилагането, като ефекта на успокоение се проявява веднага. Урго Филмогел при афти е устойчив на храна и течности като слюнка, вода и напитки. Една опаковка Урго Филмогел при афти от 6мл е достатъчна за около 100 нанасяния.

Внимание:

Продуктът не трябва да се използва при деца под 6 годишна възраст.
Продуктът може да предизвика временно усещане за дискомфорт и леко щипане и/или изтръпване.
Да не се прилага в случаи на големи афти (диаметър по-голям от 1 cm) или херпеси, които приличат на афти (площ покрита с много мънички афти), за които е необходим лекарски съвет.
Да не се прилага върху инфектирани рани, изгаряния или дълбоки и/или кървящи рани.
Да не се използува в случаи на алергия към салицилови производни.
Да не се драска образуваният вече филм, тъй като той ще изчезне от само себе си.
Ако не се забелязва подобрение след 5 дни третиране, консултирайте се с лекар.
Съхранявайте далеч от деца.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Френската компания Urgo е експерт в спешната помощ и №1 на пазара на пластири вече 50 години. Urgo предлага иновативни решения на проблеми като херпес, афти, мехури, мазоли, кокоши трън, изгаряния, постоперативни рани и порязвания. За да разгледате останалите предложения от Урго, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига, както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки, след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Urgo Филмогел при Афти х6 мл

Целулозни производни, минерални киселини, карбоксилни киселини, етанол вода, ароматизатор.

Начин на употреба на Urgo Филмогел при Афти х6 мл

Отцедете едната страна на шпатулата в ръбчето на шишенцето.
Нанесете останалия филмогел директно върху афтата/ раничката, като я покриете добре.
Оставете да изсъхне около 10 сек., след което затворете устата. Образува се видим прозрачен филм. Ако раната не е покрита напълно, повторете нанасянето.
Нанасяйте УРГО Афти, филмогел толкова често, колкото е необходимо, но не повече от 4 пъти на ден, за предпочитане преди хранене, докато оздравяването завърши напълно (3-до 5 дни)
Ако филмът все още е видим, не е необходимо повторно нанасяне.
Не е необходимо почистване на шпатулата след употреба. Наличието на алкохол във формулата на продукта гарантира дезинфекция на шпатулата. 
Затворете плътно след употреба.
Препоръчва се филмогелът да се използва до 6 месеца след отварянето му.

Другите също купуват

Всичко от Urgo

Другите също купуват

Всичко от Urgo