Виж
количката

0

Магнезиев гел х200 мл - Abopharma

Код: 105663 
тегло: 0.200 кг
(83 глас/а)
-10%
Цена:8.06лв.
(8.95лв.)
Уведоми при наличност

Magnesium Gel от Abopharma е гел с магнезий, произведен от високо концентриран магнезиев хлорид, който спомага за подобряване на еластичността и локалното кръвообръщение на кожата, като съевременно с това омекотява и овлажнява кожата. Магнезиевият гел е изключително ефективен за облекчаване на мускулни болки и крампи, както и болки в кръста и гърба, причинени от плексит, ишиас, радикулит. Гелът с магнезий има силно лечебно действие и може да компенсира недостига на магнезий в човешкия организъм. Той съдейства жизнените процеси в организма и участва в повече от 325 ензимни процеси.

 

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 5мл.
Да се пази от контакт с очите и от малки деца.

MgCl230%, желиращ агент - нишесте на Хидрокси пропил фосфат, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море(MgSO4,KCI,NaCI,CaCI2,Br).

Нанесете бърху кожата и разнесете. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго, преди измиване или изплакване. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика парене. За хора с чувствителна кожа препоръчваме да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество гел върху по-малко чувствителна зона, напр. задната част на ръката.

Максимална препоръчителна дневна доза - 5мл

Другите също купуват

Всичко от AboPharma