Виж
количката

0

Боарон Арнигел 7% гел при контузии и мускулнa умора х45 г

Боарон Агнигел 7% гел при контузии и мускулнa умора х45 г
Код: 102522 
тегло: 0.060 кг
(16 глас/а)
Цена:6.25лв.
Уведоми при наличност

Arnigel представлява хомеопатичен лекарствен продукт без лекарско предписание, който се използва локално при контузии и мускулнa умора. Арнигел може да се употребява от възрастни и деца над 1 година. Той е подходящ като допълваща терапия  при леки травми, контузии, мускулни травми или умора, когато целостта на кожата не е нарушена.

 

Внимание:

 

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй
като тя съдържа важна за Вас информация.
Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал
Вашият лекар или фармацевт.
Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.
Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.
Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.
Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите
лекарска помощ.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Агнигел 7% гел при контузии и мускулнa умора х45 г

 

Активнoтo вещество е:
Планинска арника TM (Arnica montana MT)   7 g за 100 g  

Другите съставки са: 
Карбомер, разтвор на натриев хидроксид 10%, етанол 96% (V/V), пречистена вода

Начин на употреба на Боарон Агнигел 7% гел при контузии и мускулнa умора х45 г

 

АРНИГЕЛ гел се прилага  върху кожата.
Да се нанесе възможно най-скоро тънък слой Арнигел гел върху болезнените участъци на кожата като леко се масажира до пълното му абсорбиране. Приложението се подновява от 1 до 2 пъти дневно.

 

Другите също купуват

Всичко от Boiron

Другите също купуват

Всичко от Boiron