Виж
количката

0

Kinesio Tex Classic Кинезио Оригинална Терапевтична Лента Червен Тейп 5см х 4м

Код: 023754 
тегло: 0.100 кг
(15 глас/а)
Цена:15.29лв.
(17.99лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Kinesio Tex Classic Red Original Tape / Кинезио Текс Класик Червен Тейп 5см х 4м - Оригинална Терапевтична Лента на Кензо Касе


Медицинското изделие Kinesio Tex Classic Red представлява революционна кинезиологична терапевтична лента, която бързо, ефективно и безопасно облекчава мускулни и ставни болки по тялото. Кинезио Тейп подорбява локалното кръвообръщение и намалява възпалението. КинезиоТейп е изключително подходящ за бодитейп на спортисти, хора, подложени на тежък физически труд и при екстремни натоварвания. Кинезио е лека, дишаща, удобна за носене и неограничаваща движението кинезиотейп лента, която може да се носи 24 часа, в продължение на няколко дни. Кинезио Тейпинг може да се използва от хора с всеки тип кожа. Кинезио Тейп не съдържа латекс и е хипоалергенна, водоустойчива, лесна за поставяне кинезиотейп лента.
> Комфорт: Проверен от времето и със своя оригинален вълнообразен дизайн на нанасяне на лепилото, Kinesio Тейп предлага лек, нежен, хипоалергенен материал, който може да се прилага върху всякакъв тип кожа.
> Стабилност: Kinesio Classic поддържа Вашите мускули и сухожилия в рамките на няколко дни след поставянето, благодарение на безопасното, активиращо се от топлина лепило.
> Надежност: Kinesio Tex е с оригинален вълнист дизайн на нанасяне на лепилото, което Ви кара да се чувствате уверени през целия ден.
Тази оригинална кинезиотейп лента е била създадена от доктор Кензо Касе в Япония преди повече от 30 години. От тогава Kinesio Tex Classic е станал стандарт в лечебните кинезиотейп ленти за тяло.


Терапевтичните ленти Kinesio Tex Classic се предлагат в 5 различни цвята - син, червен, черен, бял и бежов. Вижте всички тук.
 


Внимание:


Преди употреба се консултирайте с лекар.
Препоръчва се предварителен тест на продукта, преди употреба от хора, склонни към алергии.
Преустановете употребата, ако забележите раздразнение по кожата.
Старайте се да не разтягате терапевтичната лента докато я слагате.
Изпънете мускула/ставата преди да сложите кинезиологичната лента.
Почистете добре проблемната зона преди поставяне на кинезио лентата.
Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Kinesio - най-известното име в областта на кинезиотерапевтичните ленти и най-елитната марка в световната индустрия за производството на кинезиотейп ленти! За да разгледате останалите предложения от Кинезио, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт от Кинезио Текс на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Прегледайте промоционалната ни брошура с невероятни оферти. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

 

 

 

Състав на Kinesio Tex Classic Red / Кинезио Текс Класик Червен - терапевтична лента 5см х 5м

 

Терапевтичните ленти Kinesio Tex Classic Red са произведени от хипоалергенен, водоустойчив материал.

Начин на употреба на Kinesio Tex Classic Red / Кинезио Текс Класик Червен - терапевтична лента 5см х 5м 


Почистете добре зоната, върху която ще поставите лентата. 
Изпънете мускула/ставата преди да поставите лентата.
Поставете лентата, като се стараете да не я разтягате допълнително.

Другите също купуват

Всичко от Kinesio

Другите също купуват

Всичко от Kinesio