Виж
количката

0

Биолектра Магнезий Фортисимум при мускулни крампи 365 мг х20 ефервесцентни таблетки

Код: 025453 
тегло: 0.080 кг
(21 глас/а)
-15%
Цена:21.07лв.
(24.79лв.)
Уведоми при наличност

Biolectra Magnesium Fortissimum Lemon 365 mg представлява хранителна добавка съдържаща минерала магнезий, която се прилага при установен магнезиев дефицит, който води до нарушения на мускулната дейност - нервно-мускулни смущения, крампи / спазми на подбедрицата. Магнезият спомага за поддържане на нормалното състояние и дейност на мускулите, зъбите и костите. Магнезият поддържа електролитния баланс, метаболизма и производството на енергия, като същевременно с това намалява чувството на умора и отпадналост. Също така Магнезият спомага за нормалното усвояване на други важни за организма минерали, като калций, калий, фосфор и натрий. Магнезият участва в процеса на делене на клетките и спомага за нормалния синтез на белтъчини. Продуктът е под формата на кръгли бели ефервесцентни таблетки с вдлъбнат релефен надпис Hermes от едната страна.

 

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.
Съхранявайте при температура под 25 градуса по Целзий.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

 

Продуктите на Биолектра са предназначени за хора, подложени на стрес, спортисти, жени с предменструални оплаквания, бременни и кърмещи жени, хора, страдащи от мигрена, диабетици. За да разгледате останалите предложения от Biolectra, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Биолектра Магнезий Фортисимум при мускулни крампи 365мг х20 ефервесцентни таблетки

 

> Активни вещества: лек алкален магнезиев карбонат 670 mg и лек магнезиев оксид 342 mg, общо съответно 365 mg магнезиеви йони.
> Други съставки: Лимонова киселина, калиев хидроген-карбонат, натриев хидроген-карбонат, натриев карбонат, захарин-натрий, натриев цикламат, натриев хлорид, аромат.

Начин на употреба на Биолектра Магнезий Фортисимум при мускулни крампи 365мг х20 ефервесцентни таблетки

 

Приемайте Биолектра Магнезий 365mg Фортисимум винаги точно както е описано в листовката или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте напълно сигурни, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

 

Препоръчителната доза е:


Подрастващи и възрастни: 1-2 пъти дневно по 1 ефервесцентна таблетка. При състояния на тежък недостиг или липса на магнезий дозите Биолектра Магнезий 365 Фортисимум могат да бъдат увеличени под лекарски контрол и при наблюдение на електролитните показатели.
Дозировката на Биолектра Магнезий 365 Фортисимум зависи от степента на недостиг на магнезий. Средната дневна доза е 1-2 ефервесцентни таблетки (365 - 730 mg магнезиеви йони - 15-30 mmol). Разтворете една ефервесцентна таблетка в една чаша питейна вода и я изпийте цялата. Продължителността на лечението зависи от степента на недостиг на магнезий в организма. Продължителното високо дозирано приемане на магнезий трябва да се извършва под лекарски контрол.

 

> Ако сте приели повече от необходимата доза Биолектра Магнезий 365 Фортисимум. При нормална функция на бъбреците, не е необходимо да се вземат специални предпазни мерки.
> Ако сте забравили да приемете Биолектра Магнезий 365 Фортисимум: Ако сте пропуснали един прием на продукта, не вземайте двойно количество.
> Ако сте спрели приема на Биолектра Магнезий 365 Фортисимум: Прекъсването или преждевременното прекратяване на приема на продукта е безопасно и не оказва влияние.
> Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от Biolectra