Виж
количката

0

Mavala Пили за нокти x8 броя

МАВАЛА ПИЛИ НОКТИ 8БР
Код: 103231 
тегло: 0.030 кг
(15 глас/а)
Цена:8.49лв.
Уведоми при наличност

Mavala 8 Emery Boards представлява комплект от 8 броя пили за нокти, изключително подходящи за употреба при чупливи нокти, които нежно оформят ноктите, като същевременно предотвратява нацепването им и досадното белене. Пилите на Мавала са меки и имат груба старана (жълтата) и фина страна (бялата). Използвайте внимателно и леко грубата старана за да оформите ноктите. След това използвайте по финната срана за да им изгладите краищата. Избягвайте продължителното пилене и на дълбоко, защото това ще изтъни Вашите нокти.

 

Внимание:Продуктът е само за външна употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Съхранявайте далеч от деца.

 

 

Mavala е швейцарска марка, създаваща пълна гама от продукти за грижа и красота на ноктите и ръцете. За да разгледате останалите предложения от Мавала, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на Mavala Пили за нокти x8 броя

 

Първо оформете нокътната плочка с помощта на по-абразивната страна на пилата (в жълто). След това използвайте по-фината страна на пилата (в бяло), за да изгладите и дооформите краищата на ноктите. Избягвайте да пилите по-дълбоко ъглите, тъй като това отслабва ноктите.

Другите също купуват

Всичко от Mavala