Виж
количката

0

Scholl Fungal Nail Система за премахване на гъбички по ноктите х3.8 мл

Код: 266232 
тегло: 0.057 кг
(82 глас/а)
-20%
Цена:14.15лв.
(17.69лв.)
Уведоми при наличност

Scholl Fungal Nail Treatment представлява система за премахване на гъбичките по ноктите, която премахва до 99% от неприятната инфекция, като същевременно с това осигурава ефективна и сигурна защита срещу повторната им поява. Системата е създададена от специалиста в грижата за краката Шол и е доказано средство, в борбата срещу гъбичките. Продуктът е изключително практичен и удобен за употреба. Той е ефективно решение, което може да се използва в домашни услови, без лекарско предписание, за да спестите време и средства. Гъбичките по ноктите са често срещан проблем, те се появяват непосредствено под ноктите и представляват жълто или кафяво оцветяване с бели петна по повърхността на ноктите. При неприятната инфекция ноктите стават грапави и крехки, а в някой случаи се разрушават и отделят от пръстите на краката. Благодарение на иновативната система на Scholl има решение на неприятното състояние, бързо и без усилия. Продуктът е изключително лесен и удобен за употреба, той с нанася директно върху ноктите и прониква в тях, за да убие гъбичките в зародиш и да предотврати тяхното разпространение или повторна им поява. След завършване на лечението, потъмняването на ноктите е намаляло, а след пълното им израстване е изчезнало напълно, без никакви признаци за гъбична инфекция. Продуктът е дерматологично тестван. Ако симптомите при Вас продължават повече от 2 години е желателно да се консултирате с Вашия личен лекар.

 

 

Внимание

Само за външна употреба.
Избягвайте контакт на течността с очите и кожата.
Не прилагайте при наличието на раздразнена или разранена кожа.
Ако се появи раздразнение прекратете употребата на системата.
Съхранявайте шишенцето с разтвора добре затворено, на недостъпно за деца място, и при температура под 25°C.
За да избегнете разпространение на инфекцията, никога не използвайте една и съща пила повторно.


Scholl - марка с дългододишни традиции и опит, насочени към цялостната грижа за краката. За да видите и останалите предложения от Шол, моля кликнете
тук.
В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание на Scholl Fungal Nail Система за премахване на гъбички по ноктите х3.8 мл

 

Комплектът съдържа:
5 пили за еднократна употреба
лечебен разтвор - 3 ml

Начин на употреба на Scholl Fungal Nail Система за премахване на гъбички по ноктите х3.8 мл

 

Фаза 1 - Лечебна фаза (4 седмици) - Унищожава гъбичките по ноктите. Първа седмица - Извадете една пила. Използвайте тази пила за нокти само еднократно и веднага я изхвърлете на подходящо място, след употреба. Хванете пилата върху логото на SCHOLL и изпилете повърхността на инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба. Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа. Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя. Избършете течността, влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути преди да обуете обувки, чорапи, чорапогащници или преди лягане. За най-добри резултати, не мокрете краката си 30 минути след употреба. Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4. В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към „Защитна фаза". Забележка: Ако сте пропуснали някое от дневните нанасяния, просто продължете да използвате продукта според инструкциите, докато стигнете до края на "лечебния период".
Фаза 2 - Защитна фаза (9 месеца) - за да предотвратите разпространение и предпазите от повторение. Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне потъмняването. Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате Системата за премахване на гъбички по ноктите. Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно - никога не изрязвайте нокътя на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 mm дължина). 5 пили за еднократна употреба. Клинично тествани за внимателно премахване на горния слой на инфектирания нокът. Уникален Еднопосочен механизъм за придвижване на пили. Предлага се за първи път в превантивната грижа за ноктите и ви подсеща дa изхвърляте пилата за крака след употреба, тъй като многократното използване на пила върху инфектирани нокти може да доведе до разпространение на заболяването. Подобрена формула. Прониква надълбоко в ноктите и унищожава инфекцията в зародиш.

Другите също купуват

Всичко от Scholl

Другите също купуват

Всичко от Scholl