Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Dr. Hanas Назопюр комплект за промивки на носа за деца и 4 сашета

НАЗОПЮР К-Т ЗА НОСНИ ПРОМИВКИ ДЕЦА 118МЛ+4 САШЕТА
Код: 270668 
тегло: 0.060 кг
(290 глас/а)
Цена:25.95лв.
Уведоми при наличност

Dr. Hanas NasoPure Little Sampler Kit е уникален и иновативен продукт, произведен и патентован в САЩ и представлява система за носни промивки, съдържаща специализирана бутилка с накрайник и сашета с буферирана сол и сода бикарбонат, която се използа при състояния на грип и настинка, алергии, синузит, проблеми с ушите, затруднено дишане в следствие на оток на лигавицата, кистозна фиброза, астма, изкривена носна преграда, полипи в носа или трета сливица. NasoPure ефективно прочиства носа и синусите и подпомага  бързото оздравяване. Подходящ е за деца и неговото използване по време на настинка, предотвратява усложненията, които произлизат от стичането на непочистения носен секрет в носоглътката и трахеята. NasoPure притежава всички необходими сертификати за качество и безопасност, одобрен е от асоциацията на педиатрите в САЩ. 

 

 

Внимание:


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Да не се използва след изтичане срока на годност.

Начин на употреба на Dr. Hanas Назопюр комплект за промивки на носа за деца и 4 сашета

 

Употребата на Nasopure е особено подходяща за бременни жени и малки деца, поради изцяло натуралния произход на продукта.

Препоръчва се за деца над 2 години.

Информация за употребата можете да прочетете в листовката на продукта.