Виж
количката

0

Natura House

Около 1970 г. управлението на малък италиански клон на доказала се във времето швейцарска компания е поето от Уго Спиалтини, който го превръща в първата италианска компания, специализирана в производството на натурална козметика. За по-малко от 10 години компанията открива два нови отдела - за макробиотична и натурална храна и отдел по фитотерапия и хранителни добавки.
В резултат на големия успех на местния пазар, в началото на 80-те години компанията започна процеса по навлизане на чужди пазари, като първо разпространява продукти си в страните от ЕС, а след това и в по-далечни държави. През 2010 г. е открит първият директен клон в САЩ. Сега продуктите на Natura House се разпространяват на всичките 5 континента.
Като една от малкото производствени компании в Италия, от самото начало Natura House произвежда продукти на чужди марки, което позволява на различни италиански марки да започнат свои собствени проекти. В компанията вече работи трето поколение от фамилията Спиалтини, което е доказателство за сигурността, приемствеността и бъдещето на компанията.

 

Нашата философия
За продуктите на Natura House се спазват най-строгите правила за качество и безопасност, тъй като са произведени от природата с активни вещества, подбрани и разумно трансформирани в лабораторни условия. Така се запазва тяхната ефективност и био същност, и за да окажат своето благотворно, грижовно и разкрасяващо действие върху  кожата. Именно поради тази причина, етикетите върху продуктите на компанията показват реалния процент естествени съставки, използвани за задоволяване на три прости, но съществени цели:

• възможно най-висока натуралност
• безопасност
• ефикасност и приятно усещане. 

 

С природата в сърцето
Natura House получава от природата всички характеристики, нужни за качество и ефикасност на продуктите, в съответствие с реалните нужди на кожата и в защита на здравето. Компанията осигурява на своите клиенти най-добрите натурални и органични продукти, влагайки усилия в производството на широка гама от алтернативи, които обхващат всички аспекти на продуктите за лична грижа и ежедневна грижа. 

Natura House произвежда натурална козметика, обръщайки специално внимание на грижата за тялото. От грижата за косата, през кремовете за красива и здрава кожа на краката, до функционалните линии за лечение на кожни проблеми като атопичен дерматит, екзема или псориазис. Ако искате да се грижите правилно за кожата си, не трябва да забравяте, че кожата е огледалото на нашата вътрешност. Ето защо Natura House предлага голямо разнообразие от хранителни добавки, които помагат в решаването на проблеми от ежедневието, като холестерол, липса на витамини и минерали, остеопороза и др. Винаги с натурални и растителни съставки.