Виж
количката

0

Какво прави уникалния Корейски женшен на KGC?


Дата: 23 Ное 2017

Корейският жен-шен, или познат още като - коренът на живота, е растение, което оказва стимулиращ ефект върху цялостното състояние на организма, като дарява на човешкото тяло здраве, жизненост, тонус и енергия. Вероятно заради това и неговата форма наподобява човешко тяло. Корейският жен-шен е изключително мощен адаптоген. Адаптогените са група вещества, добивани от растения, които подпомагат тялото в адаптирането му към стреса, както психически, така и физически. Те имат свойствата да понижават негативните странични ефекти в процеса на генериране (в момента) на стреса и възстановяването и в периода след него.

 

Чудотворните качества на корейският жен-шен, са познати още от древността, когато е и открит преди 5000 години. Използван е като лек срещу всякакви болести. Полезните свойства на това растение, се крият в коренът му, и поради тази причина, се използва основно тази част от него. Тъй като растението умее да се приспособява към всякакви промени на околната среда, то се смята и за най-силният адаптоген, който подобрява поносимостта на човека към стрес и умора.

 

Ползи от приема на Корейски червен жен-шен:


• подсилва имунната система;
• подпомага паметта и мисловната дейност;
• повишава енергийните нива и бодростта;
• благопритства кръвообращението;
• действа подмладяващо на целия организъм.

 

KGC Korean Ginseng Slim Корейски жен-шен за отслабване


KGC Korean Ginseng Slim Drink представлява иновативна напитка съдържаща ароматна формула, която отключва силата на корейския червен жен-шен и естествените растителни съставки, стимулирайки метаболизма, за да допринесе за ефикасното и здравословно намаляване на излишните килограми. Иновативната напитка съдържа корейски червен жен-шен, билки и витамини. Корейския червен жен-шен е известен за подпомагане на имунната система, за по-голяма физическа издръжливост и работоспособност. Напитката съдържа екстракт от зелен чай, зелено кафе на зърна и екстракт от гарциния камбоджа, които ускоряват метаболизма и допринасят за разграждането и изгарянето на натрупаните мазнини по бедрата, ханша и талията. Мощната формула на напитката намалява апетита, контролира метаболизма и допринася за здравословно отслабване. Продукта е с нулеви калории.

KGC са на първо място по производство на корейски жен-шен, което заема 30% от неговото отглеждане в световен мащаб. За производството на предлаганиете от KGC продукти, се използва напълно зрял корен, който се отглежда в продължение на 6 години! Именно дългия период на отглеждане увеличава приблизително с 35 пъти активните компоненти на растението, в сравнение с по-младите корени. Поставеното на знака на сертифициран продукт от жен-шен с продължителност на отглеждане 6 години е само от производителите с най-високо качество на продуктите. Всички продукти на KGC са сертифицирани и съдържат този знак.