Виж
количката

0

Без подут корем и тежест по време на празниците!


Дата: 01 Дек 2017

Коледните и новогодишни празници са любим период от годината – това е времето, което прекарваме с най-близките, време за подаръци, активна почивка и повечко хапване и пийване. Повечето хора отсега са на празнична вълна и с нетърпение чакат да седнат около масата и да опитат от всички вкусотийки. Единственият проблем е, че след такива угощения последствията за стомаха и червата са доста неприятни. Храносмилателната система реагира на резки промени в режима, свързани с поглъщане на извънредни количества храна и алкохол, пътуване и смяна на обстановката и др. Резултатът винаги е подуване на корема и тежест, прекомерно отделяне на газове, чести и внезапни позиви за тоалетна или мъчителен запек, киселини.

 

Ето как след като като хубавото свърши, е много вероятно да се чувстваме тежки и подути, съответно – уморени, и в лошо настроение. Можем ли да избегнем всичко това, без обаче да се отказваме от сладокусните изкушения? За щастие – да, с помощта на подходящ натурален продукт за добро храносмилане!

 

Гастритикс – ефикасна билкова формула за трайно облекчение на стомашно-чревните проблеми!


Гастритикс е изцяло билков продукт, източник на екстракти от семена на копър, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен на медицинска ружа. Комбинацията от тези билки има доказани противовъзпалителни, антимикробни и газогонни свойства, и допринася за трайното възстановяване на комфорта на храносмилателната система. Гастритикс има уникален релаксиращ ефект върху нервната и храносмилателната системи, благодарение на екстракта от лайка, в който се съдържа 1,2% апигенин. Апигенинът е биофлавоноидно съединение, което се среща в голямо разнообразие от растения и билки. Присъства богато в лайката. Ето защо Гастритикс намалява болката и стомашния дискомфорт, дори в случаите, когато не са провокирани от храна, а са с неврогенен произход.

 

Как действа Гастритикс:


• подпомага състоянието на стомашната лигавица, допринася за нейната устойчивост срещу по-силна киселина и възпрепятства развитието на възпалителни процеси;

• стимулира естествената секреция на ензими, необходими за нормалното храносмилане;

• допринася за неутрализиране на бактериалните токсини в стомашно-чревния тракт;

 "раздвижва" чревната перисталтика при запек и насърчава освобождаването на червата по естествен път;

• облекчава усещането за тежест и намалява образуването на газове, включително след консумация на тежки и мазни храни;

• осигурява изключителни ползи при синдрома на раздразненото дебело черво, при който се редуват епизоди на упорит запек или диария, спешни позиви за тоалетна, болки в корема и др.;

• подпомага нормалното състояние на черния дроб и жлъчния мехур.

 

Вземи Гастритикс, за да усетиш разликата!