Виж
количката

0

Бъди активен, не позволявай на болката да ти попречи


Дата: 06 Фев 2018

Рефригеранс надеждното решение при мускулни и ставни болки.

 

Ежедневно мускулите и ставите ни са подложени на напрежение, което оказва дискомфорт в качеството на живот и активността ни, независимо от възрастта. Когато всяко движение причинява болка и това стане ежедневие, голяма част от хората прибягват до болкоуспокояващи таблетки, които натоварват допълнително организма и имат много странични ефекти.  Дали при неправомерно натоварване, разтягане или привидно без видима причина, всеки от нас се е оплаквал от болки в ставите, мускулите и сухожилията. По статистически данни от болки в гърба страда около половината население на земята в активна възраст. Koлянната бoлĸa пък e следващата нaй-чecтo cpeщaнa, пocлeдвaнa oт бoлĸи в paмoтo и тaзoбeдpeнaтa cтaвa. Бoлĸaтa в cтaвитe мoжe дa зaceгнe вcяĸa чacт oт тялoтo, oт глeзeнитe и ĸpaĸaтa дo paмeнeтe и pъцeтe. C нaпpeдвaнeтo нa възpacттa бoлката в ставите става все по-често явление. Когато имате възпаления и от това Ви болят ставите и мулкулите, не позволявайте на болката да попречи на движението Ви - използвайте Рефригеранс, за да се радвате на бързо възстановяване и на движение без болка.

 

Балансираната формула на Рефригеранс крем позволява да се отървем от неприятния дискомфорт и да облекчим болките в сухожилията, ставите и мускулите, както и при болезненост в кръста, при дископатии, радиколопатии, и други заболяваниа на опорно-ставния апарат. Рефригеранс крем е отлично средство за ползване като ежедневен масажен крем за облекчаване на болката при спортни и други травми. Кремът е получен по класическата схема за производството на хидрофобни кремове и съдържа алуминиев ацетат, евкалиптово масло и екстракт от невен.

 

Съветите на Рефригеранс:


Най-добрият начин да не страдате от контузии е да сте по-предпазливи; Не спирайте да се движите; Хранете се балансирано; Не подценявайте студеното време и се обличайте добре; Починете си след травма адекватно (колкото е достатъчно) и не бройте дни или седмици; Използвайте всякакви лекарства разумно.

 

Рефригеранс крем за облекчаване:


• при спортни травми (разтегнати сухожилия);

• при мускулни спазмипри;

• болки в кръста, дискова херния и плексит;

• успокоява кожата при изгаряния, ухапвания от насекоми;

• действа ободряващо и премахва нервното напрежение и умората;

• подходящ за суха и чувствителна кожа.

 

Начин на употреба:


Нанася се с леки масажни движения върху участък от кожата 2-3 пъти дневно на тънък, добре покриващ пласт.

 

Съставки: Aqua,Lanoloin,Paraffinum,Liquidum,Petrolatum, Aluminium Acetate, Sorbitan Oleate, Eucalyptus Globulus Oil, Calendula Officialis Extract.