Виж
количката

0

Лотосоник при напрежение, стрес и преумора


Дата: 01 Апр 2018

Стрес…напрежение…преумора тревожност…безсъние…липса на настроение или концентрация, състояния, които усещаме почти всички ежедневно.  Ангажирани с много работа, заети с отглеждането на децата, финансови, емоционални проблеми, чувстваме се токова раздразнени, че дори забавленията са непосилни да ни вкарат в равновесие и душевно спокойствие. Всички тези, на пръв поглед не толкова тежки, симптоми започват да се натрупват в ежедневието ни и стигаме до така наречения бърнаут или синдром на мениджъра.

Обикновено симптомите са чувство на преумора и непълноценен сън, слаба концентрация, трудна мисловна дейност и слаба памет, раздразнителност към всичко заобикалящо ни, депресия и чувство на тревога, неспособност за спокойна комуникация с хората, нервност, главоболие, болки в различни части на тялото без основателна причина.

 

От древни времена било забелязано удивителното свойство на лотоса да успокоява нервната система. За да постигнат по-дълбока медитация, будистите палели благовония от лотос. Екстрактът от него, добавен в чая или виното, при системна употреба успокоява и създава усещане за приятно отпускане на всяка клетка в тялото. В такова състояние човек престава да мисли за грижите и проблемите и тихо се наслаждава на настоящия момент. Лотосът е едно от най-уважаваните растения на Изток, това е и причината той да е част от фолклора, митологията и религията на много народи. Лотосът е символ на плодородието, красотата и чувствеността, възраждането, чистотата и божествената мъдрост, олицетворява възможността на човек да развие своето съзнание и да постигне съвършенство. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика.

 

Лотосоник® е комбиниран растителен продукт, който подпомага регулирането на нивата на тревога, стрес, паника и спомага за възвръщането на вътрешния баланс и спокойствие.

Лотосоник® съдържа екстракт от семена на лотос както и други екстракти от растителен произход, благоприятстващи нормалното функциониране на нервната система. Благодарение на мощната си растителна комбинация Лотосоник® е предпочитана хранителна добавка във Виетнам и Русия, за справяне със синдрома на тревожност, преумора и безсъние.

Лотосоник® притежава 8 от най-ефективните растителни екстракти в борбата с напрежението и стреса (Диоскорея, Nelumbo nicifera Lotus, Biota orientalis, Ziziphus jujube, Morus alba, Erythrina variegattae, Еuphoria longana).