Виж
количката

0

Какво е Зеолит и как Зеолитмед ще ти помогне да поддържаш тялото си здраво


Дата: 18 Юни 2018


Работиш ли много? Усещаш ли как стресът бавно започва да превзема тялото ти? Усещаш ли как:

> Уморяваш се по-лесно от преди, а когато си легнеш, съня ти е лек и най-малкия шум може да те събуди. На сутринта си още по-уморен, а кафетата през деня не помагат много.

Чувстваш се напрегнат и изнервен почти през цялото време. Това се отразява и на външния ти вид.

Появяват се тъмни кръгове под очите.

Кожата ти е суха и опъната.

Започваш да забелязваш появата на бръчки и фини линии?

 

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това:

 

Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти. Тези малки вредители, които приемаш, когато се храниш с вредна храна и дори когато дишаш замърсения въздух навън, могат лесно да нарушат ежедневния ти ритъм и да се превърнат във враг номер едно за щастливия ти живот. В този случай, единственото, от което имаш нужда, се крие в една думичка: детоксикация.

 

Детоксиккацията е процесът на пречистване, при които с помощта на натурални съставки токсините в тялото ти биват изведени от организма и елиминирани. Така бързо и лесно се възстановява нормалната функция на органите и тялото връща своята жизненост, здраве и красота.

 


Как да го направиш?Най-лесният начин за това е да се довериш на природата и елементите, които тя е създала в твоя полза. Тук на помощ идва Зеолитмед, който ще пречисти тялото ти без никакво усилие благодарение на ценния минерал Зеолит. Ето защо:

 


Какво представлява зеолитът?


 

Зеолитът е естествен минерал,  с уникална структура, която му носи славата на един от най-мощните антиоксиданти в света. Напомняща медна пита с множество миниатюрни клетки, структурата на минерала му помага да улавя всякакъв вид замърсявания от организма като в същото време го насища с положителни калиеви и калциеви йони. Освен всичко това, той има уникалната функция да стимулира производството на стволови клетки, необходими за възстановяването на организма.

 


Какви са ползите от използването на Зеолитмед?


 

♦ Благоприятства изхвърлянето на вредните вещества от организма;

♦ Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите;

♦ Елиминира млечната киселина от мускулите, което подобрява мускулния тонус;

♦ Успокоява възпалителните процеси в организма;

♦ Нормализира кръвното налягане;

♦ Ускорява метаболизма;

♦ Подобрява качеството на съня и успокоява напрежението в тялото.

 


Кога да очакваш резултати?


 

Чудотворния ефект на Зеолитмед ще започнеш да усещаш още след първия месец от приемането му, но за да бъде той пълен, най-добре да се приема поне 2-3 месеца.

 


Защo е толкова ефективен?


 

Минералът притежава уникални йоннобменни свойства. Той активно поглъща пълния спектър от представители на химическо и биологично замърсяване, които могат да се намират в организма. Когато попадне в тялото, той взаимодейства с вредните вещества като ги затваря в решетката си докато насища тялото с катиони на алкални и алкалоземни метали. Така осигурява нормалната дейност на всички органи и процеси в тялото.

 


Как да го използваш?


 

Приемай по 6 таблекти Зеолитмед всеки ден, по 2 със закуската , обяда и вечерята с вода, сок или мляко. Важно е през останалото време да приемаш много вода, за да може да почувстваш максимално ефекта от чудния минерал върху тялото ти.

 

И така, ако искаш да забравиш за умората, напрежението, стресът и всички онези неприятни неща, идващи с тях и нарушаващи ежедневието ти, поръчай своя Зеолитмед от Remedium.bg още днес!