Виж
количката

0

Как да се справите с ненаситния апетит и да живеете без зависимост от храната?


Дата: 02 Юли 2018


* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец юли 2018г.

Как да си върнете нормалното тегло, без рискове за здравето и непосилни диети? Как веднъж завинаги да се отървете от коремните тлъстинки и да носите любимите си тесни дрехи без притеснения? Как да се справите с непреодолимото желание за храна? Решението на всички тези проблеми е само едно и то се нарича... разтворими фибри от корен на картофена палма (конджак)!


Фибрите, открити в корена на картофената палма са изпитано средство срещу наднормено тегло, затлъстяване и усложненията, които често ги съпътстват: висока кръвна захар, инсулинова резтистентност, високи нива на холестерола и триглицеридите, запек и др.


Разтворимите фибри в корена на картофената палма, известни още като глюкоманан, са силно вискозни фибри, които могат да усвоят до 50 пъти теглото си във вода. В червата те набъбват и образуват гелоподобно вещество, което забавя храносмилането и усвояването на храната, и създава усещане за ситост.


Разтворимите фиби неутрализират захарите и мазнините, приети с храната и по този начин противодействат на хипогликемичните кризи и внезапния глад за въглехидрати. Фибрите в конджак са от полза и при запек и натрупване на токсини в червата – те „поглъщат” отпадните продукти и улесняват извеждането им от организма.

Изследванията показват, че редовният прием на разтворими фибри помага за редуциране на депозитите на мазнини в коремната област по естествен и безопасен начин.

 


PGX® DailyUltraMatrix - революционен продукт за потискане на апетита, понижаване на теглото и контрол върху кръвната захар! PGX представлява изцяло естествен продукт за 100%  здравословен контрол върху апетита, теглото и нивата на кръвната захар. Той е перфектен източник на водно-разтворими фибри от корен на картофена палма. Съдържа патентован комплекс от 3 вида разтворими фибри с много добър вискозитет (капацитет да се свързват с вода). Комплексът фибри в PGX може да увеличи теглото си във вода около 600 пъти, което е приблизително 20 пъти повече, отколкото други разтворими фибри, като например псилиум. Това означава, че относително малко количество PGX е полезно за здравето.


Как PGX контролира апетита?

 

1) При прием преди или по време на хранене, съдържимото в капсулите изпълва стомаха с натурален полизахариден гел, съставен предимно от вода. По този начин до мозъка се изпращат сигнали да се намали апетита и да се спре консумацията на храна.


2) Мозъкът получава сигнал, че организмът е сит, а въздействието на хормона инсулин е значително подобрено.


3) Нивата на кръвната захар са напълно стабилизирани, при което пристъпите на глад намаляват.
 Връзката между кръвната захар, апетита и натрупването на килограми е категорично доказана – много често наднорменото тегло се дължи на резките колебания в нивата на кръвната захар през деня. Когато нивата й спаднат прекалено бързо, мозъкът изпраща сигнали, които ни подтикват да хапваме, за да бъдат възстановени нормалните нива на глюкозата. Тези пристъпи на глад трудно могат да бъдат овладени и обикновено са най-силни в следобедните часове или вечер.  PGX предоставя съществени ползи и тук, като по естествен начин балансира нивата на кръвната захар!

Клиничните изследвания, проведени в канадския Център за функционална медицина показват, че PGX стабилизира нивата на глюкозата в дългосрочен план и противодейства на силния апетит. PGX намалява гликемичното натоварване на всяка храна с до 70%.

PGX® е преминал през клинични тестове. Проучвания, проведени в САЩ, Германия и Франция доказват, че приемът му не води до нежелани странични ефекти. Не е източник на стимуланти. Не води до привикване. Произведен съобразно стандарта за Добри производствени практики. Разработен от екипа учени от университета в Торонто, открили гликемичния индекс.

Дозировка: Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно. Втора седмица:  по 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно. Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно. Приемайте с голямо количество вода (250-500 ml)!

Производител: Natural Factors, Canada.PGX® е регистрирана търговска марка на InovoBiologicInc. Изключителен представител за България: Гео Нутришън, ЕООД.