Виж
количката

0

Лятно очарование с дъх на кокосово масло


Дата: 15 Авг 2018

Лятото отново е при нас и дава усещане за морски бриз, слънчеви лъчи, лекота, усмивки.. А вие готови ли сте на му се насладите на 100%? Повечето от нас мечтаят за строен летен силует, красив тен и мека и хидратирана кожа, и коса.

 

Как да ги постигнете?


Заложете смело на Кокосовото масло - едно от най-полезните в природата! Наситено с мастни киселини и антиоксиданти, то подхранва кожата и косата в дълбочина, хидратира и  се грижи за възстановяване на щетите нанесени от свободните радикали и околната среда. Освен това, една лъжица от него дневно е достатъчна да ви зареди с енергия. Кокосовото масло осигурява отлично "гориво" на организма и засилва метаболизма, което пък спомага за избавяне от излишните килограми.

 

БИО Кокосовото масло е студено пресовано, нерафинирано кокосово масло, което се извлича чрез студено пресоване на вътрешността на кокосовите орехи. С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, то е чудесна алтернатива за готвене. При температура над 18°С състоянието на Кокосовото масло става течно и прозрачно, което е напълно естествен процес и не влияе на отличното качество на продукта. Съхранявано при по-ниска температура, то отново придобива кремообразна консистенция. Кокосовото масло е истински природен дар, чудесен не само консумация, но и за поддържане на красотата. То влияе на състоянието на кожата, като запазва нейната еластичност и младежки вид. Чудесен естествен овлажнител с успокояващо действие, който се абсорбира лесно и не оставя следи. За да е жизнена и красива косата ви, също заложете на подхранващите свойства на маслото от кокос. Сухата и изтощена коса ще възвърне своя блясък.

 

Кокосово масло за хубав загар през лятото. Маслото от кокос е изключително подходящо за употреба през летните месеци, заради способността си да задържа влагата и да хидратира, като едновременно с това позволява на слънчевите лъчи да проникнат по-дълбоко в епидермиса.Тенът става по-траен и с приятен бронзов загар. Кокосовото масло ще помогне на кожата ви да остане гладка, мека и нежна. Намазвайте обилно цялото си тяло и го оставяйте за няколко минути, докато попие напълно. Не излагайте обаче на пряка слънчева светлина кожата си продължително време, особено в пиковите часове, когато слънцето е най-силно.