Виж
количката

0

Какво са серамидите?


Дата: 20 Сеп 2018

CeraVe марка номер едно, предписвана от дерматолозите в САЩ, е вече и в България. Всеки продукт на CeraVe е обогатен с 3 есенциални серамида за кожата. CeraVe днес предлага пълна гама продукти за грижа за кожата, разработена с помощта на дерматолози. Продуктите хидратират и помагат за възстановяване на кожната бариера.

 

Какво са серамидите?


Серамидите са липиди, които се срещат естествено в кожата и са важни за бариерната и функция и задържането на хидратацията. Без тях кожата може да стане суха и податлива на външните агресори. Когато нивата на серамидите са ниски, кожната бариера е отслабена и това позволява на хидратацията да не се задържи в кожата. Нанасянето на серамидите директно върху кожата я хидратира, което възстановява кожната бариера. Продуктите на CeraVe съдържат 3 важни за кожата седмида, които естествено се срещат в нея.

 

Технология MVE


Продуктите на CeraVe са разработени с помощта на дерматолози с нова MVE Технология, която продължително освобождава хидратиращите съставки слой по слой, за да запази мекотата на кожата през целия ден. Тази технология осигурява продължителна хидратация през целия ден на кожата.