Виж
количката

0

Магнехарт Актив вътрешно презареждане за повече сила и енергия


Дата: 19 Окт 2018

Магнехарт Актив вътрешно презареждане за повече сила и енергия!

 

Есента е вече факт, а тя носи със себе си освен пъстрите есенни багри и цяла плеяда от настинки, инфекции или депресии, които дълго влачим със себе си.

 

И макар, че се опитваме да живеем по всички здравословни правила-спортуваме, храним се балансирано и разнообразно, приемаме имуностимуланти и витамини, все не можем да се отървем от чувството на отпадналост и умора, усещаме напрежение и раздразнителност, а сърцето бие ускорено. Ако и вие сте попаднали в тази ситуация и се чудите какво ви има, може би причината се корени в това, че не си набавяте достатъчно от така важните за тялото минерали - магнезий и калий.

 

Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, за поддържането на нормалната психична функция. Това е важен за тялото ви елемент, който трябва да си набавяте в нужните за тялото ви количества, без значение дали става дума за спорт, напрежение, предизвикано от стрес или ежедневна физическа активност. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини и за нормалната функция на мускулите.Той участва и в процеса на делене на клетките.

 

Калият е електролит, който е отговорен за провеждането на енергията в тялото ни. Този процес е от значение, за да могат мускулите ни да се съкращават, а нервните импулси, храносмилането и сърдечната дейност да протичат правилно.

 

Калият и магнезият са вътреклетъчни минерални вещества, които спомагат за намаляване на физическата и психическа умора, за нормалното функциониране на мускулите и на стомашно-чревната система. Благоприятстват електролитния баланс, допринасят за нормалното състояние на  метаболизма и производството на енергия. Te подпомагат нормалната функция на сърдечно-съдовата система, поддържат нервно-мускулната възбудимост и проводимост и допринася за минерализацията на костите.

Магнехарт Актив е минерална хранителна добавка, която съдържа двата ключови минерала магнезий и калий. Магнехарт Актив съдържа и Шафранка, която също оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, както и L-аспарагинова киселина, подпомагаща производството на останалите аминокиселини и участваща в синтеза на белтъците.

 

Ефервесцентните сашета Магнехарт Актив презареждат тялото за по-пълноценен и качествен живот!