Виж
количката

0

Направете подарък на сърцето!


Дата: 04 Ное 2018

Ако Вие или Ваши близки хора имат нужда от редовно измерване на кръвното налягане, прочете този текст. Правилното измерване на кръвно налягане спасява живот!

 

Кардиолозите препоръчват кръвното налягане да се измерва два пъти един след друг, а при голяма разлика между резултатите от измерванията - и трети път, като резултата от първото измерване трябва да не се взема предвид. С технологията МАМ, вградена в апарат за кръвно A3L Comfort Microlife, Вие получавате медицински точен резултат, като апаратът прави три поредни автоматични измервания само с едно натискане на бутонa.

 

Хората, ползващи апарати за кръвно и имащи аритмия, знаят колко е трудно да се измери кръвното по време на нарушение в сърдечния ритъм. Апаратът A3L Comfort Microlife притежава технология PAD. Благодарение на технологията PAD той измерва точно кръвното налягане и при наличие на аритмия. Този модел апарат помага и за ранно откриване на аритмия - той показва, ако човек има такава в момента на измерване.

 

Апаратът за кръвно A3L Comfort Microlife се грижи и за хората, които изпитват болка при напомпване на маншета. Това често се случва, ако кръвното налягане е много високо или ако има по-голяма обиколка на ръката. Апаратът на Microlife притежава технология IMT, която осигурява по-комфортно и по-бързо измерване на кръвното още по време на напомпване, а въздуха се изпуска мигновено след измерването. И не на последно място - апаратът за кръвно A3L Comfort Microlife е клинично тестван по протокол ISO. Всички тези технологии и тестове гарантират качество и точност на апарати за кръвно налягане Microlife!