Виж
количката

0

Защити се от настинките и грипа с екстракта от черен бъз на Nature’s Way


Дата: 01 Фев 2019

Черният бъз е едно от най-древните лечебни растения, познати на човечеството. Неговите медицински качества се дължат предимно на съдържащите се в плодчетата му флавоноиди – растителни пигменти с изключителни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

 

Най-значими са ползите на флавоноидите по отношение на имунната система и защитата на организма от вирусни и бактериални инфекции. Приемът на оптимални количества високо концентрирани флавоноиди осигурява стабилна защита срещу настинки и грип, и облекчава симптомите при остри и хронични респираторни заболявания.

Невероятната сила на черния бъз – концентрирана в продукти Самбукус на Nature’s Way! Nature’s Way е американска компания с 50-годишен опит в производството на растителни екстракти, витамини и минерали, антиоксиданти и др. Портфолиото на Nature’s Way включва богата гама продукти за естествена стимулация на имунната система, сред които най-силно се откроява серия Самбукус.

Серия Самбукус на Nature’s Way включва само продукти със съдържание на патентован екстракт от черен бъз - BioActives®. Той има уникален флавоноиден профил – стандартизиран е до определени нива на антоцианини (едни от най-полезните групи флавоноиди), необходими за защитата на организма от вируси и бактерии. Екстрактът е извлечен без намесата на разтворители и е запазил всички полезни свойства на суровата билка. Ефикасността му е клинично тествана.

BioActives® е иззет от плодовете на специалния сорт черен бъз, известен като Haschberg. Haschberg се отличава с максимално съдържание на флавоноиди и има забележителни ефекти върху имунната система. Той се отглежда в Щирия – федерална провинция на Австрия и известен винарски район.

 

За Haschberg се полагат специални грижи:

• отглежда се в отлични климатични условия и в съответствие с принципите на органичното земеделие - в екологично чиста среда, без досег със замърсители;

• почвата, в която расте е богата на органични вещества. На това се дължи невероятния му хранителен състав – плодчетата на Haschberg имат много високо съдържание на флавоноиди, фибри, витамини и минерали (магнезий, желязо, цинк, калий, фосфор и мед, както и В-витамини, витамин С, и много витамин А).

• бере се ръчно в точно определен период, когато активните полезни компоненти в състава му са в своя пик.

Ползи от приема на продукти Самбукус:

• поддържат нормалните функции на имунната система;

• осигуряват стабилна защита срещу настинки и грип през студените месеци от годината;

• подпомагат нормалното състояние на дихателната система;

• могат да се приемат с профилактична цел или в комбинация с антибиотици и медикаменти за понижаване на температурата, когато симптомите са вече факт. Имат оптимален ефект, ако приемът им стартира още при първите симптоми на настинка и грип!

 

Продукти Самбукус на Нейчърс уей имат страхотен вкус на горски плодове. Предлагат се под формата на сиропи, таблетки, включително дъвчащи желирани таблетки, капсули, супер концентрирани капки и ефервесцентни сашета.

 

Серия Самбукус включва продукти за възрастни и деца. Най-новото попълнение сред тях е Самбукус за деца 25 mg, чиито вкусни желирани таблетки са обожавани от най-малките