Виж
количката

0

Braun, като един от лидерите при създаване на устройства за епилация


Дата: 08 Мар 2019

Всички знаем, че не винаги е лесно да намерите време, за да отидете до салона за красота за поредната процедура по премахване на нежеланото окосмяване? И вече не е необходимо да го правите! С правилните устройства и продукти можете да имате салон за красота у дома! По този начин ще спестите време и ще се чувствате по-сигурни, правейки го сами.

 

През последните години епилацията се разви изключително бързо. От първите устройства, които помагаха на жените ежедневно да се преборят с окосмяването, към модерните такива, които премахват перманентно окосмяването, напълно безопасни са и дори могат да се използват в банята и под душа. А несъмнено най-новата тенденция при епилацията е фотоепилацията. Подобно на лазера, технологията отново е насочена към повлияването на меланина във фоликула на косъма и перманентното премахване на нежеланото окосмяване за по-добри и дълготрайни резултати.

 

Braun, като един от лидерите при създаване на устройства за епилация, се стреми да предлага на клиентите си интелигентен избор за трайно и видимо обезкосмяване. Фотоепилаторите Silk Expert 3-та и 5-та серия, които Braun предлага на пазара, са изключително бързи и надеждни. Те непрекъснато четат цвета на кожата благодарение на технологията SensoAdaptTM*, за да бъдат оптимално прецизни при премахването на нежеланото окосмяване дори и през лятото. Изключително бързи са при третиране на големи зони като краката, но същеменно могат да се ползват и върху чувствителните зони като лице и бикини зона благодарение на Soft режима си. А импулсите, които притежават (250,000-300,000), гарантират многогодишната му употреба.

 

И ако все още не сте сигурни за ползите от това да притежавате фотоепилатор вкъщи, ето още няколко:


• Перманентното намаляване на нежеланото окосмяване и постигане на фантастична кожа дори при чувствителни зони.

• Безопасна и абсолютно съобразена с Вашата кожа – технологията SensoAdaptTM* непрекъснато чете тена на кожата и съобразява интензитета на светлинните импулси.

• Напълно ефективно решение за дома.

• Бързо третиране на зоните на тялото, за да може да прекарате времето си, наслаждавайки се на любими занимания.

• Нежно и почти безболезнено третиране на желаните зони.

 

Braun Silk-expert IPL е лесен за употреба и не изисква предварително обучение. Той е компактен, стилен и с ергономичен дизайн, с лесна за хващане дръжка, което го прави идеалното решение за заетите жени, които са винаги в движение. За дълготрайно гладка и нежна кожа.