Виж
количката

0

Диетата на Дюкан – с отлично действие при целулит!


Дата: 02 Юли 2019

Едва ли има човек, който да не е чувал за диетата на френския лекар Пиер Дюкан, базираща се основно на консумацията на животински протеини и нисковъглехидратни храни. Експертите твърдят, че това е една от най-успешните системи за редукция на теглото. Тя включва четири етапа – през първите два се отслабва бързо, а следващите целят затвърждаване на постигнатите резултати, за да се намали риска от йо-йо ефект.

 

Режимът на Дюкан не е обикновена диета за отслабване. Той подобрява здравето в дългосрочен план – благодарение на увеличения прием на протеини за сметка на въглехидратите се нормализират нивата на кръвната захар, умората намалява. И още – д-р Дюкан препоръчва високопротеиновото, нисковъглехидратно хранене при целулит. Тъй като то включва само истински, непреработени храни и по-малко сол, задръжката на вода в организма намалява. Другият важен фактор са богатите на протеини храни в режима на Дюкан - те имат естествени диуретични свойства, които улесняват отслабването, предотвратяват загубата на мускулна маса и поддържат еластичността на кожата. Д-р Дюкан твърди, че изглаждането на кожата може да се постигне при положение, че диетата се комбинира с три специални екстракта, приемани под формата на хранителни добавки. Става въпрос за екстрактите от лечебни билки готу кола, бодлив залист и див кестен. Нека разберем повече за механизма им на действие при целулит!


* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец юли 2019г.

 

Екстракт от готу кола. Подобрява периферното кръвоснабдяване и стабилизира структурата на съединителната тъкан. Под негово въздействие се увеличава синтеза на колаген, хиалуронова киселина и мукополизахариди. Намалява пораженията, предизвикани от продуктите на крайната липоксидация върху хиподермата и спомага за изглаждането на кожата. Комплексното въздействие на активните вещества в екстракта потиска пропускливостта на капилярите и намалява натрупването на подкожни мазнини.

 

Бодлив залист. Поддържа тонуса на периферните венозни съдове и капилярните стени, и намалява задръжката на течности и продукти на мастния разпад в подкожната тъкан; подобрява функцията на малките съдове да дренират подкожните тъкани от излишни течности и токсични компоненти. Проявява анти-еластазна активност - предпазва еластина от разрушаване, и намалява депонирането на мазнини в хиподермата.

 

Див кестен. Проявява вазопротективни, съдосвиващи и противовъзпалителни свойства върху венозните съдове на долните крайници. Действа като мощен антиоксидант, предпазващ капилярите, венозните клапи и съдовия епител от оксидативния стрес на свободните радикали, образуващи се в участъците, засегнати от целулита. Заздравява капилярите и засилва микроциркулацията и интегритета на извънклетъчния матрикс. Увеличава здравината на междуклетъчните връзки.

 

Nature’s Way – верен съюзник в битката с целулита! Nature’s Way е американска компания за производство на хранителни добавки и световен лидер в билковата медицина. Брандът е известен с качеството на своите мултивитамини, антиоксиданти и растителни екстракти, които се разпространяват в цял свят. Те са произведени съобразно стандарта за добра производствена практика (GMP) и са верифицирани от Non-GMO Project и Tru-ID, чиито сертификати гарантират отсъствието на ГМО и фалшификати.

 

Nature’s Way предлага висококачествени екстракти от готу кола, бодлив залист и див кестен под формата на хранителни добавки. Комбинираният им прием се препоръчва при видими деформации на кожата, независимо от телесното тегло. Над 80% от жените имат целулит, в това число и по-слабите. Дамите, които не се нуждаят от извайване на фигурата, но водят битка с портокаловата кожа могат да приемат екстрактите от готу кола, бодлив залист и див кестен без да се придържат към диетата на Дюкан.

 


Приемайте трите продукта заедно:

Сутрин: Готу кола – 1 капсула, Бодлив залист – 1 капсула, Див кестен – 1 капсула

Вечер: Готу кола – 1 капсула, Бодлив залист – 1 капсула, Див кестен – 1 капсула

Капсулите се вземат след хранене!


 

Специалната козметика и антицелулитните масажи не са достатъчни, за да се справите с целулита - техният ефект е само повърхностен. Ако ги комбинирате с подходящи продукти, които да въздействат на проблема отвътре, ще постигнете оптимален ефект!

Побързайте, защото времето на късите поли, роклите и банските наближава, но за да ги носите с удоволствие, трябва да се чувствате добре в кожата си. С продуктите на Nature’s Way вие ще постигнете целта си – изкусителна, изящна и нежна като кадифе кожа!