Виж
количката

0

Ежедневна защита от слънцето с Eucerin Pigment Control


Дата: 12 Апр 2019

Ежедневна защита от слънцето с Eucerin® Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF 50+: за предпазване от вредното въздействие на слънчевите лъчи и дългосрочно намаляване на хиперпигментацията.

 

С Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+ Eucerin® представя ново, отлично решение за фотозащита с Advanced Spectral Technology, която помага да се предотврати увреждането на кожата вследсвие на UV лъчите и високоенергийната видима светлина (HEVIS). В допълнение, новата патентована активна съставка Thiamidol® атакува хиперпигментацията именно там, където тя възниква. При ежедневна употреба, освен че защитава кожата от увреждане, Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+ намалява наситеността на тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Формулата е с приятна лека текстура, която не омазнява и не лепне и е подходяща основа за грим.

 

Младата, гладка и сияйна кожа е показание за здрава кожа. Слънцето влияе на кожата ни дългосрочно – докато умереното излагане на слънце е здравословно, прекомерното може да причини както непосредствено, така и дълготрайно увреждане на кожата. Затова адекватната слънцезащита е ключов фактор за избягване на слънчевите изгаряния, фотостареенето (преждевременното стареене на кожата, предизвикано от слънчевите лъчи) и образуването на хиперпигментация.

 

Слънцето е най-важният фактор за развитие на хиперпигментация. И двата вида слънчеви лъчи – UVA и UVB, отключват производството на меланин – естественият кафяв пигмент, който придава на кожата нейния присъщ цвят. Меланинът действа като естествена бариера срещу увреждането, което UV лъчите причиняват. Той абсорбира тяхната енергия и така защитава кожата. Но ако производството му в кожата е прекомерно, се образуват видими пигментни петна. Тях наричаме хиперпигментация. Нещо повече, UVB лъчите се абсорбират директно от клетъчната ДНК и този процес може да отключи кожни заболявания като актинична/ слънчева кератоза и рак на кожата. UVA лъчите проникват в по-дълбоките кожни слоеве и стимулират отделянето на свободни радикали в нея, които причиняват оксидативни процеси. Затова UVA лъчите често се асоциират с фотостареенето.

 

Високоенерийната видима светлина (HEVIS) се подценява като фактор за образуване на хиперпигментация


Последните проучвания показват, че високоенергийната видима светлина (HEVIS), т.е. "синята светлина", се подценява като причинител на хиперпигментация. Поради сравнително късите си, но високоенергийни вълни, лъчите на HEVIS светлината могат да проникнат в епидермиса, както и в дермата – по-дълбокия кожен слой, където да предизвикат отделяне на свободни радикали. Това води до преждевременно стареене на кожата (фотостареене) и хиперпигментация.

 

Нова формула за защита от слънцето за гладка и сияйна кожа


Ние в Eucerin®, добре разбираме, че надеждната защита на кожата от слънцето се основава на много повече от UV филтри. Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+ с новата Advanced Spectral Technology комбинира много висока защита от UVA/ UVB лъчения и HEVIS светлината с Ликохалкон А, който неутрализира свободните радикали. Съдържа и Глициритинова киселина, която подпомага механизмите на кожата за възстановяване на ДНК.

 

В допълнение, новата патентована активна съставка Thiamidol® атакува хиперпигментацията точно там, където възниква, като намалява интензивността на тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Ежедневната употреба го прави високоефективен дермо-козметичен продукт за борба с хиперпигментацията с клинично доказани резултати. Thiamidol® действа директно върху меланина в кожата и по този начин намалява видимо пигментните петна. Ексклузивната съставка Thiamidol® се доказа като най-ефективна в хода на 10-годишна изследователска работа в лабораториите на Баейрсдорф, в рамките на която бяха тествани над 50 000 съставки. Thiamidol® поставя нов стандарт за Eucerin® в борбата с хиперпигментацията, осигурявайки ефективност и висока съвместимост.

 

Единствено ежедневната защита от слънцето помага да се избегне появата на хиперпигментация


Кожата на лицето е изложена на слънце целогодишно. Поради тази причина UVA/ UVB радиацията и високоенергийната видима светлина (HEVIS) могат да причинят повече увреждания на кожата на лицето, в сравнение с останалите части на тялото. Затова е важно да защитаваме кожата на лицето, винаги когато е изложена на слънце. Също така, за ефективна превенция на хиперпигментацията и избягване повторната поява на петната е важно кожата на лицето винаги да бъде защитена с продукти с висок слънцезащитен фактор. Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+ има приятна, лека текстура, кремът е немазен и нелепкав, идеален е за ежедневна употреба, нанася се лесно и попива бързо. Леката му течна формула го прави идеален за ежедневна грижа за кожата и защита от слънцето. Не оставя мазен филм, нито бял слой, така че е отлична основа за грим.

 

Превърнете Eucerin® Pigment Control Слънцезащитен флуид SPF50+ във Вашия незаменим продукт за лице, за да си осигурите ежедневна защита от слънцето, дълготрайно гладка и сияйна кожа.