Виж
количката

0

Кои са трите „женски“ билки, които увеличават бюста?


Дата: 07 Май 2019

* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец май 2019г.

 

Мечтаете си за по-пищен бюст, но не желаете да се подлагате на оперативна интервенция? Решение на проблема има – това е супер комбинацията от 3 билки, които доказано повлияват размера на женските гърди!

 

Ако знаем причината за малкия размер на гърдите, ще можем да си помогнем! Тя най-често се дължи на недостатъчния синтез на естрогени и/или повишеното производство на тестостерон. Естрогени са половите хормони, отговорни за развитието на половите органи и вторичните полови белези при жената – красиви телесни форми, големи гърди, нежна кожа и др. Освен върху размера на гърдите, слабото производство на естроген влияе негативно на кожата (отслабва колагеновите влакна), костите, психичното равновесие и др. Приемът на продни продукти, източник на фитоестрогени (растителни естрогени), може да компенсира дефицитния естроген и да допринесе както за уголемяване и оформяне на бюста, така и за подобряване вида на косата и кожата, смекчаване на менопазуалните симптоми и др.

 

Витекс, сминдух и люцерна – женските билки, пълноценни източници на фитоестрогени! Сминдухът и люцерната са лечебни растения, които съдържат изобилие от фитоестрогени. Това ги превръща в едни от най-ефикасните природни средства, които увеличават бюста без опасност за здравето. След прием, фитоестрогените в сминдуха и люцерната започват да имитират действието на естрогените, стимулирайки растежа на гръдната тъкан. В резултат размерът на бюста се увеличава, а плътността му се подобрява. Действието на фитоестрогените в сминдуха и люцерната засяга и състоянието на кожата в областта на шията и бюста, като я прави по-еластична и стегната. Витекс е друга билка, отдавна позната с ползите си за здравето на жените. Екстрактът от витекс упражнява хормонобалансиращ ефект и намалява симпомите при гинекологични заболявания. Използва се за облекчаване на симптомите при ПМС, стимулира производството на кърма, подмладява кожата, помага при хормонално акне и др.

 

Приемът на екстракти от витекс, сминдух и люцерна възстановява хормоналния баланс и насърчава увеличаването на бюста, без странични ефекти. Много жени по света са се убедили в ефектите на тази билкова комбинация, която освен че уголемява гърдите, предоставя ползи за цялостното женско здраве.

 

Доверете се на Nature’s Way – лидер в индустрията на натурални билкови продукти!

Nature’s Way е американска компания с 50 години опит в производството на първокласни хранителни добавки за здраве и красота. На пазара е от 1969 г. насам, като портфолиото й включва растителни екстракти, мултивитамини, антиоксиданти, пробиотици, ензими и други естествени продукти.

Nature’s Way предлага специални хранителни добавки за поддържане на женското здраве и красота. Едни от най-търсените сред тях са екстрактите от витекс, сминдух и люцерна, които се предлагат в комплект - Бюст Макс формула!

 

Стакът Бюст Макс формула включва 3 продукта, съдържащи екстракти от витекс, сминдух и люцерна. Те са произведени в съответствие със стандарта за Добри производствени практики (GMP), а чистотата на състава, безопасността и качеството им са гарантирани от трети страни - Non-GMO и TRU-ID™.

 

Витекс, Сминдух и Люцерна се предлагат в опаковки от 100 капсули и се приемат в следните дозировки:

Сминдух: по 2 капсули два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 16 дни/

Люцерна: 3 капсули три пъти дневно. /Опаковката стига за 11 дни/

Витекс: 1 капсула два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 33 дни/

Трите билкови екстракта се приемат заедно за период от поне 1 месец. За най-добри резултати, приемайте не по-малко от 3 месеца!

С помощта на специалните билки на Nature’s Way, ще оформите гърдите, за които винаги сте мечтали – по-големи, по-стегнати, по-красиви!