Виж
количката

0

Ксанацид 100 % натурален продукт за защита на стомашната лигавица


Дата: 24 Май 2019

Познато ли ви е неприятното усещане за парене зад гръдната кост и появата на стомашни киселини?

 

Ако искате да ги избегнете и да се отървете веднъж завинаги от тях, то заложете на натуралната формула на Ксанацид.

 

Ксанацид е медицинско изделие на растителна основа, със широк спектър на действие, което противодейства на симптомите на възпаление на стомашната лигавица - парене и болка, и действа като бариера, предпазвайки лигавицата от "атака" на стомашните сокове. Благодарение на уникалната си растителна формула Ксанацид  действа успокояващо и защитно на лигавицата, като минералният ѝ състав неутрализира рН на киселините.

 

Ксанацид e 100 % натурален продукт, при който отделните съставки действат синергично като образуват силна защита за стомашната лигавица.

 

Екстрактите от Алое Вера, Лечебна Ружа и Горски Слез, които влизат в състава на медицинското изделие, съдържат полизахариди, образуващи лепкав защитен слой, който прилепва към лигавицата на стомаха, като я предпазва от механични и химични стимули.

 

Ксанацид е с бързо, сигурно и безопасно действие.


Растителният комплекс помага да се противодейства на симптомите на гастроезофагеалния рефлукс (ГЕР), като киселини от стомаха и нарушено храносмилане, които се появят обикновено след хранене, по време на бременност или при пациенти със симптоми, свързани с рефлукс езофагит, което последващо състояние от гастроезофагеален рефлукс. Получава се при възпаление на най-вътрешния  слой  от стената  на  хранопровода -  на лигавицата,  вследствие  на  обратното  връщане  на стомашно съдържимото. Поради високата киселинност в стомаха се среща и под името "киселинен рефлукс".

 

Какво отключва  гастроезофагеален рефлукс?


• Различни състояния могат да допринесат за развитие на гастроезофагеален рефлукс.

• Наднорменото тегло е сред факторите за повишена киселинност в стомаха.

• При бременните жени също често се среща симптоматика на ГЕР.

• Мазните храни допринасят за поява на симптоматиката. Причината за това е, че мазнините се задържат в стомашната кухина и забавят храносмилането ѝ.

• Тютюнопушенето също има изразен ефект върху повлияване на симптоматиката. Никотинът пречи за поддържането на нормален мускулен тонус на хранопроводния сфинктер.

 

Ксанацид може да се използва и като превантивна мярка в случаите, които могат да доведат до дразнене на лигавиците: по време на периоди на висок стрес, нездравословен начин на хранене или диета. Таблетките за смучене са с приятен портокалов вкус и лесни за прием навсякъде и по всяко време.