Виж
количката

0

Да презаредим с енергия


Дата: 10 Юни 2019

Всички знаем, че кислородът е жисзнено необходим за функционирането и растежа на клетките.

 

Така както хората, които страдат от недостиг на сън, безсъние, през целия следващ ден са уморени, така и клетките, които губят своята консистентност са уязвими към болести и са по-слаби в борбата с вредните въздействия. А тялото ни се нуждае от постоянно укрепване, за да не допусне болестотворните микроорганизми или свободни радикали да навредят.

 

Как да се заредим с повече енеригия?


Знаете ли, че Германият - наричан още минерал "чудо" действа на клетъчно ниво, като подобрява способността на клетките да генерират енергия, снабдявайки ги с кислород. Колкото повече се насищат клетките с кислород, толкова повече енергия се доставя до всички органи и системи в тялото. Германият помага на клетките в тялото да запазят своя здравословен баланс и съответно така по-лесно да се противопоставя на стреса. Заедно с кислорода, органичният германий укрепва нашия естествен механизъм за защита, като помага на организма да се бори сам. Той подобрява способността ни за работа и спомага за по-бързото възстановяване при нормални физически активности. За щастие Германий позволява на клетките и органите да запазят състоянието на хомеостаза и здравословния химичен баланс, а когато тялото е в равновесие, човек по-лесно се противопоставя на психологическия и емоционален стрес.

 

"Hayde" е хранителна добавка на Абофарма, създадена на основата на течен органичен германий - Ge-132 (Германиум сесквиоксид) под формата на удобни и практични стикове за директна консумация. Всеки стик съдържа 100 mg органичен германий. В "Хайде", той е извлечен от Ganoderma lucidum (Рейши), като е добавен и сух екстракт от спороносната част на гъбата. Богата е на аминокиселини, витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими, но най-важна роля имат полизахаридите, които съдържа с изключително силния си антиоксидантен ефект. Спомагат за редуциране на свободните радикали, произвеждани в човешкото тяло. Тя укрепва организма, спомага за подобряване на паметта и увеличаване на мускулната сила.

 

Поради мощния си антиоксидантен ефект в комбинация с допълнителното насищане на клетките и тъканите с кислород "Хайде" е подходящ за употреба при хора страдащи от хронична умора или отпадналост, както и при такива подложени на тежки физически изпитания.