Виж
количката

0

Естествено каляване на детския имунитет с черен бъз!


Дата: 01 Сеп 2019


* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец септември 2019г.

 

Черният бъз е билка с мощни оздравяващи свойства. Тя е природно лекарство с хилядолетна история на употреба в природната медицина. Ефектите й върху имунитета и дихателната система са наистина грандиозни и се дължат на биологично активните съединения в състава й, които активизират естествените защити на организма срещу бактерии и вируси.

 

Антоцианините – активните компоненти в черния бъз!

 

Биологично активните компоненти в състава на черния бъз, на които той дължи основните си ефекти, са антоцианините. Много изследвания доказват техните мощни антибактериални, антивирусни, антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти, които защитават организма от „зимните болести“ и ускоряват възстановяването при вече налични симптоми. Антоцианините увеличават нивата на клетъчните сигнални белтъчни молекули (цитокини), които имат важна роля за комуникирането между имунните клетки, и осигуряват висока антиоксидантна защита за организма и възпрепятстват развитието и растежа на болестотворните патогени.

 

Терапията с черен бъз успешно се прилага при деца, които често боледуват от настинки и грип. Продуктите, съдържащи висококонцентрирани екстракти от черен бъз са популярни и предпочитани средства за каляване на детския организъм. Изключително подходящи са при възпаления на горните дихателни пътища (фарингит, ларингит, тонзилит и др.), както и при бронхит и пневмония. Имат благоприятни ефекти, когато се приемат профилактично – още преди старта на студения сезон, но могат да се комбинират и с конвенционалното лечение, когато симптомите вече са налице.

 

Самбукус разкрива истинската сила на черния бъз! Детските продукти Самбукус на американската компания Nature’s Way съдържат висококонцентриран екстракт от черен бъз, осигуряващ мощна подкрепа за имунитета и дихателната система. Те се предлагат под формата на сироп и желирани таблетки:

-Самбукус за Деца Оргáник Сироп 120 ml (Сертифициран USDA Organic)

-Самбукус гъми за деца 25 mg (Подсилен с витамин С и цинк)
 


5 причини да изберете Самбукус за Деца Оргáник Сироп и Самбукус гъми за деца пред други продукти със съдържание на черен бъз:

 

-екстрактът от плодовете на черен бъз, който съдържат е патентован като BioActives® и се отличава с клинично проучена ефикасност;

- BioActives® е извлечен от специалния сорт черен бъз Haschberg, отглеждан в екологично чиста среда в областта Щирия (Австрия), където въздухът е чист, а почвите са богати на минерали;

-за разлика от други сортове, Haschberg е източник на оптимални количества антоцианини и други ценни компоненти;

- BioActives® екстрактът е стандартизиран до точно определените нива антоцианини, нужни за защитата от настинки и грип, и облекчаване на вече наличните симптоми;

- BioActives® екстрактът е извлечен посредством специална ултрафилтрационна технология, благодарение на което той не е загубил нищо от активните си компоненти и е запазил всички фармакологични ползи на растението. За извличането на BioActives® не са използвани нито разтворители, нито високи температури, за да не се компрометират качествата и ползите му.


 

Ползи от терапията със Самбукус за Деца Оргáник Сироп и Самбукус гъми за деца:

-възстановяват и поддържат нормалната имунна функция, и осигуряват надеждна защита срещу настинките и грипа през студения сезон;

-подпомагат състоянието на дихателната система и насърчават възстановяването при респираторни заболявания;

-могат да подпомогнат действието на задължителните медикаменти при вече налични вирусни или бактериални инфекции;

-имат тонизиращи и ободряващи свойства;

-благоприятстват дейността на сърдечно-съдовата система;

-с изцяло натурални аромати и подсладители – сироп от агаве, тапиока и захарна тръстика!

 

Самбукус за Деца Оргáник Сироп.

Дозировка и приложение.

За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml),  два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч. л.(10-15 ml), два пъти  дневно.

 

Самбукус гъми за деца 25 mg.

Дозировка и приложение.

За деца от 2 до 3 годишна възраст по 1 желирана таблетка дневно. За деца над 4 години по 2 желирани таблетки дневно.

 

И двата продукта са със страхотен вкус на горски плодове!