Виж
количката

0

Коластра Имунокол Перфект Пробио - здраве и защита през есенните дни


Дата: 09 Сеп 2019

Най-доброто, което можем да направим за себе си през наближаващите есенни дни е да изградим по естествен път силна имунна система, която да се противопоставя и да преодолява сама вредните външни фактори.

 

Коластрата е пълноценна естествена храна, която е изключително богата по съдържание на полезни за тялото вещества. В нея се съдържат над 37 имунни и осем фактора на растежа, които на практика способстват за възвръщане на здравословния баланс в целия организъм и поддържат почти всички системи в изправност.

 

Тя е полезна за всички, тъй като има широк спектър на действие, подходящ както за деца, така и за възрастни хора. Основната полза от нейния прием е за поддържане и укрепване на имунитета.

 

Коластрата е едно от най-ефективните и мощни природни средства за превантивна защита и укрепване на всеки организъм.


С първото мляко/коластрата/новородените получават цялата необходима имунна защита, богата на имуноглобулини, аминокиселини и фактори на растежа. Известно е, че коластрата от крави съдържа 90 компонента, като основните са имунните и растежните фактори. Тя съдържа също и точен баланс от витамини, минерали и аминокиселини.

 

Освен това, коластрата осигурява непосредствена защита при възпаления на горните дихателни пътища, разстройство следствие на вирусна или бактериална инфекция или стомашни и чревни проблеми.

 

Коластрата Имунокол Перфект Пробио съдържа имунни фактори, които подпомагат тялото в изграждането на устойчив имунитет и подобрява състоянието на стомашно-чревния тракт. Тя подпомага заселването на полезни бактерии и изгражда бариера срещу токсините, като допринася за по-доброто усвояване на храната. По този начин коластрата изгражда сигурна защита срещу нахлуването на вируси, тъй като голяма част от тях се развиват именно в стомаха.

 

 

Имунокол Перфект Пробио е комбинация от коластра (370мг), бифидубактериум лонгум (1 млрд. Живи бактерии), лактобацилус ацидофилус (2 мрд. живи бактерии). Съдържащите се в нея специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантират милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.  Олигозахаридите в нея служат като пребиотици и стимулират размножаването на някои полезни бактерии, живеещи в дебелото черво, а гликопротеините - не позволяват на вредните микроби да проникват в стените на стомашно-чревния тракт.