Виж
количката

0

Да победим есенните настинки при децата! Възможно ли е?


Дата: 04 Ное 2019

Децата са изключително чувствителни при смяната на сезоните, затова е важно да бъдем подготвени с различни средства през есента.

Колко пъти плановете ви за пътуване, за весел ден в парка или за специален повод са били проваляни заради някоя неприятна настинка или вирус при децата ви?

 

Знаем отговорът. Неведнъж. А през есента честотата нараства. Сред най-честите симптоми на настинка, грип или вирус остава температурата. Телесната температура винаги е индикатор за процесите, които се случват в нашето тяло. При децата, обаче тя се променя доста по-бързо и рязко. Дори не винаги да трябва да се приемат медикаменти за сваляне на температурата, то честото измерване с надежден термометър е наложително.

• А какво бихте предпочели – да отделяте минути само за едно измерване?

• Или за секунди да измервате точно?

• А ако термометърът може да сигнализира сам дали температурата е притеснителна?

• А ако може и да помни измерванията?

 

То тогава сте намерили правилният уред за борба с настинките и грип при децата. Всъщност, имаме и бонус добра новина – термометър, който е малък и компактен – събира се във всяка дамска чанта. И накрая ще оставим изборът на вас, защото AGU предлага два модела инфрачервени термометри, които измерват за 1 секунда.

 

Запознайте се с Agu Eaglet и Agu Giraffe.


С Agu Eaglet може да измервате температурата в ухо и на чело за 1 секунда.  AGU IHE3 Eaglet Infrared Termometre е инфрачервен термометър, който осигурява бързи и точни измервания на телесната температура на деца. С него получавате точни показания, независимо от заобикалящата температурата на околната среда. За удобство на родителите, той има два различни начина за измерване на топлината на тялото: от поставянето на термометъра в ушния канал или режим за измерване на температурата на челото. Този безконтактен уред разполага с дигитален екран. Заедно с функцията за индикация на време, този модел предлага и активиране за отчитане на температурата на околната среда. Този красиво проектиран и лек термометър ще осигури бързи и изключително надеждни показания. След измерване на температурата, екранът се оцветява в зелено или червено, за да покаже дали тя е в нормални граници или е повишена. Този термометър е задължителна придобивка във всяко семейство с деца. Предлага се в комолект с удобна за съхранението му платнена торбичка. Работи с батерия CR 2032, в комплекта. 

 

С Agu Giraffe измервате безконтактно за 1 секунда, дори без да будите малкото съкровище. AGU Non-contact Thermometer Giraffe е медицинско изделие, безконтактен инфрачервен термометър за деца измерващ температурата само за 1 секунда, без да има нужда от допир до детето. АГУ Жираф използва нова технология с инфрачервен сензор, която позволява бързо и точно измерване. Апаратът автоматично се изключва след 1 минута. Благодарение на вградената памет, автоматично показва последната измерена температура. За всеки родител е много важно да получава надеждна информация за температурата на детето при първото подозрение, че тя се покачва. Но децата не обичат да стоят неподвижно дълго време и затова не обичат да измерват температурата. А спящите деца е по-добре да не безпокоите. Лесен и бърз за употреба, АГУ Жираф е решението на тези проблеми. Важно е за знаете, че измерването на температурата на различни места от тялото ще даде различни показания. Абсолютно нормално е температурата, измерена орално да е различна от тази, измерена аксиларно и е грешно двете показания да бъдат сравнявани.

 

И двата термометъра са с компактен и лек дизайн, с цветна и звукова сигнализация и най-важното – осигуряват ви бързо, надеждно и прецизно измерване на температурата.

 

Вижте още от Agu – Меш инхалатор Tomchi за безшумни ефективни инхлации


AGU Tomchi представлява устройство за медицински цели - МЕШ инхалатор (небулайзер) за ефективна борбата с респираторните заболявания на дихателните пътища при децата. Разпрашаваните от инхалатора частици са с размер MMAD 3,6 микрона и доставят лекарството директно в огнището на заболяването, намиращо се в бронхите или трахеята. Небулайзерът е предвиден за употреба при възрастни и деца с вирусни заболявания на дихателните пътища, с астма, хронични обструктивни белодробни болести (ХОББ), като емфизема и хроничен бронхит или други респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища. Инхалаторът се отличава с компактните си размери, изключително лек и удобен дизайн, който позволява използването му дори и самостоятелно от детето. Безшумният му начин на работа пък го прави подходящ при употреба от бебета в легнало или спящо положение. Инхалаторът е напълно мобилен и работи с 2 батерии тип АА 1.5 V, което позволява да го носите навсякъде с вас. Устройството има индикатор "без течност" и  функция автоматично изключване, когато течността свърши.  За да се улесни почистването на уреда след употреба, е наличен режим "самопочистване“. Работи с micro USB кабел.