Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Хлорофилът неутрализира неприятните телесни миризми и освежава дъха!


Дата: 09 Дек 2019

* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец декември 2019г.

Как да поддържаме свежия аромат на тялото през целия ден? Перфектната хигиена и антиперспирантите трудно ще ни гарантират този ефект, защото причината за неприятните миризми често идва отвътре.

 

Неправилна диета, прием на лекарства, запек и наличие на токсини в дебелото черво – тези фактори изострят нежеланите миризми и предизвикват лош дъх. Носенето на дрехи от изкуствени материи и обилното изпотяване (хиперхидроза) още повече утежняват проблема.

 

За да предотвратят появата на неприятна телесна миризма, хората, страдащи от този проблем полагат неимоверни усилия. Но конфузните ситуации могат да се случат винаги и навсякъде – в офиса, по време на важна служебна среща, в залата за спортни занимания и т.н.

 

Хлорофил - ефективно решение срещу нежеланите телесни миризми!


Едва ли има човек, който да не е чувал за зеления пигмент в състава на растенията, отговорен за процеса на фотосинтеза. Става дума за хлорофила, наричан още растителен еквивалент на човешката кръв, поради факта, че молекулната му структура е сходна с тази на хемоглобина. Но не това ни интересува в случая. През последните няколко години все по-популярно става приложението на хлорофила като вътрешен дезодорант и детоксикатор, който пречиства кръвта и неутрализира нежеланите миризми отвътре навън. Днес той е най-модерното и ултра ефективно естествено средство за поддържане на чист и свеж телесен аромат!

 

Открийте силата на хлорофила в продукти Хлорофреш!


Неотдавна американската компания Nature’s Way – един от топ лидерите в индустрията на хранителни и диетични добавки, създава продуктовата серия Хлорофреш. Продукти Хлорофреш съдържат най-високия клас хлорофил, под формата на патентован хлорофилинов концентрат, извлечен от листата на бяла черница (Morus alba). Приемът на Хлорофреш се препоръчва с цел обща детоксикация и отстраняване на нежеланите телесни миризми.

 

Как действа хлорофилиновият комплекс в продукти Хлорофреш:


• премахва тежката миризма при обилно изпотяване, провокирано от стрес, хормонални промени, нездравословна диета и др.;

• допринася за поддържане на свежия аромат в областта на подмишниците, слабините и стъпалата;

• детоксикира храносмилателната система и води до постепенното намаляване на характерния мирис на изпражненията;

• когато се използва като вода за уста, освежава дъха и намалява възпалението в устната кухина.

 

Ако искате да се чувствате свежи винаги и навсякъде, доверете се на продукти Хлорофреш:


• Хлорофреш хлорофилови капки без алкохол (59 ml)Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок и изпийте незабавно. Можете да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

• Хлорофреш® течен хлорофилен комплекс (натурален) 473 ml.

• Хлорофреш® /Течен хлорофилен комплекс с ментов вкус/ 473 ml.: Приемайте по 2 ч. л 1-2 пъти дневно. Можете да използвате като вода за уста за изплакване или гаргара – по 1-2 ч. л. разтворени в чаша вода.