Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Открийте невероятно мощната възстановяваща сила на медицинските гъби!


Дата: 02 Яну 2020

* -15% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец януари 2020г.

Едва ли има човек, който да не е чувал за многобройните здравни ползи на медицинските гъби. Те са едни от най-ценните природни лекарства и въздействат на огромен спектър състояния и заболявания. Използват се при отслабена имунна система и чести боледувания през студения сезон, спад в мисловната функция и паметта, хронична умора и депресия, физическа слабост. Противотуморната активност на лечебните гъби също е оценена от науката и много изследвания я подкрепят. В тези случаи екстрактите от медицински гъби могат да се използват с цел профилактика или да се включат в лечението като помощни средства. Известно е приложението им и в хода на химио- и лъчетерапията, където намаляват нежеланите ефекти.

 

Списъкът на най-полезните медицински гъби включва рейши, шейтаке, чага, ямабушитаке (лъвска грива), майтаке и др. Нека разгледаме специфичните ефекти на някои от тях!

 

Рейши


Наричат я "ксанакса на природата". Нейните успокояващи и подобряващи настроението свойства са наистина уникални. Дължат се на активните съединения в състава на рейши – тритерпените. Тритерпените подобряват психо-емоционалното състояние за кратък период от време. Намаляват интензивността на депресивните състояния, облекчават симптомите при тревожност и релаксират нервната система, подобряват качеството на съня и изострят фокуса. Притежават хормонобалансиращо действие и увеличават нивата на енергия.

 

Чага


Има мощно имуностимулиращо действие. Източник на огромен набор антиоксиданти. Съдържа високи нива на бета-глюкани – полизахариди, стимулиращи производството на лимфоцити – бели кръвни клетки, подобряващи отговора на имунната система към инфекции. Чага се включва и в лечението на ракови заболявания – счита се, че намалява размера на туморите. Облекчава различни храносмилателни проблеми, контролира нивата на кръвната захар и на холестерола.

 

Ямабушитаке


Подобрява фокуса и паметта, укрепва нервната система и регенерира невроните, облекчава симптомите на депресия и тревожност. Много изследвания показват, че редовният прием на екстракт от ямабушитаке може да предотврати или да забави хода на неврологични заболявания като болест на Паркинсон, болест Алцхаймер и деменция. Този ефект се дължи на регенериращото въздействие на ямабушитаке върху нервите на мозъка и гръбначния мозък, и на способността й да стимулира синтеза на т. нар. фактор за растеж на нервите (nerve growth factor / NGF).

 

С какво може да се сравни въздействието на медицинските гъби върху здравето? С ефекта на турбокомпресора, който увеличава общия капацитет на полезно действие на двигателя и мощността на автомобила… Искате ли и вие да задвижите силите и енергията на тялото си? Искате ли имунитетът ви да укрепне и да имате напълно регенерирана нервна система? Да мислите по-ясно и по-бързо, да се чувствате по-спокойни и радостни? Да бъдете много по-устойчиви на физическо и психическо напрежение? Медицинските гъби ще ви помогнат! Включете ги към здравословния си хранителен режим и се уверете в техните невероятни ползи, установени от хиляди години насам!

 

Мико Дифенс е отличен избор! Мико Дифенс е висококачествена природна формула, включваща екстракти от 12 вида медицински гъби (енокитаке, майтаке, мешима, химемацутаке, рейши, ямабушитаке, каваратаке, кладница, шийтаке и жу-линг, агарикон и чага). Тази комбинация е подсилена с витамин С и екстракт от корен на organic джинджифил за допълнителен антиоксидантен ефект и по-добро храносмилане и усвояване на медицинските гъби.

 

Мико Дифенс се препоръчва в следните случаи:


• с цел имунопрофилактика - при често повтарящи се инфекции;

• при понижение на защитните сили - след продължително боледуване, силен стрес и др.;

• при лъче- и химиотерапия – допринася за намаляване на изтощението и поддържане на жизнените сили;

• за обща детоксикация на организма - при живот и работа в агресивна среда;

• при невродегенеративни заболявания – има невропротективно действие и може да забави прогресията им;

• при умствено натоварване – подпомага фокуса, паметта и приспособяването към претоварен график и напрегната работна среда;

• при физическо претоварване – професионален спорт или тежък физически труд – спомага за повишаване на силата и издръжливостта;

• при нестабилно емоционално състояние – спомага за подобряване на настроението и намаляване на тревожните симптоми.

 

Гъбите в Мико Дифенс са органично отгледани и събрани в мицеларния им стадий на развитие, когато са с най-богат микохимичен състав. Продукт, подходящ за вегетарианци от всички категории!

 

Опаковката съдържа 60 капсули. Приемайте по 2 капсули дневно.

 

Производител: Nature’s Way, USA – американска компания с 50 години опит в индустрията на природни продукти за здраве.