Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Колаген за млада кожа и здрави стави през зимата


Дата: 04 Фев 2020

* -20% Отстъпка в Аптеки Ремедиум и Remedium.bg през месец февруари 2020г.

 

Натуралните продукти за имунитет и енергия не са единствените, от които се нуждаете през зимните месеци. Колагенът е друго естествено средство, чиито благоприятни ефекти засягат основно ставите и кожата.


 

Какво е колаген и до какво води недостигът му?


 

Колагенът е най-разпространеният в тялото протеин. Участва във формирането на мускулите, костите, кожата, кръвоносните съдове, храносмилателната система и сухожилията. За съжаление с възрастта естественият синтез на колаген се забавя. След средата на двайсетте си години, жените започват да губят около 1% колаген на година. Този процес става още по-интензивен през първите 5 години на менопаузата, когато загубата на колаген достига 30%. Дефицитът на колаген е една от основните причини за болка в ставите и намалена подвижност, увисване на кожата, бръчки и целулит, нарушена функция на стомашно-чревния тракт. Резултати от много изследвания показват, че терапията с висококачествен колаген подмладява кожата и подобрява състоянието на ставите. Тя е особено подходяща през зимния сезон, когато студът предизвиква сухота и лющене, и обостря ставните болки.

 Отлично поддържана кожа и здрави стави с BioCell Collagen. BioCellCollagen® (Биосел колаген) е патентована, клинично изпитана съставка в подкрепа на кожата, ставите, хрущялите, сухожилията, костите и мускулната тъкан. Създадена е от BioCell Technology LLC – една от най-големите компании за производство и дистрибуция на научно валидирани съставки за здраве и красота. Патентованата съставка BioCellCollagen® е източник на биоклетъчен колаген II™, в който се съдържат:

 

• хидролизиран, денатуриран колаген тип II, раздробен на малки частици, с цел максимална абсорбция от тялото;

• хиалуронова киселина с ниска молекулна маса и максимална абсорбция;

• хондроитин сулфат.


От какво е получен колагенът в BioCellCollagen®


 

Хидролизираниятколаген тип II е иззет от стерналния хрущял на пилета, отгледани във ферми в Европа и в САЩ без употреба на антибиотици, и съобразно изискванията за Добри производствени практики. BioCellCollagen® е произведен по патентованата BioCellCollagenTM технология, при която пилешкият гръден хрущял се подлага на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация.


 

Как действа Биосел колаген с хиалуронова киселина


 

• допринася за възстановяване на еластичността и влагата в кожата;

• противодейства на трансепидермалната загуба на вода, сухотата и лющенето;

• намалява проявите на целулит;

• укрепва косата и ноктите;

• поддържа здравето на хрущялите и намалява сковаността, болката и подуването на ставите;

• подпомага способността за свободно движение;

• поддържа защитната лигавица на стомашно-чревния тракт и осигурява ползи при пропускливи черва.


 

Можете да се доверите на BioCellCollagen®, защото…


 

• е отличèн е с 6 патента за безопасност и ефективност, издадени от Патентното ведомство на САЩ;

• действието му е оценено в над 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора;

• притежава статут GRAS, гарантиращ, че производствените процеси при създаването му са съобразени с Добрата производствена практика (GMP - Good Manufacturing Practices);

• през 2007 г. в научното издание Food and Chemical Toxicology е публикувано проучване, доказващо безопасността му;

• през 2011 г. получава престижната награда на Frost&Sullivan (FrostandSullivan’s North American CustomerValueEnhancementoftheYearAward) в категорията „продукти за стави и костно здраве“.

• е най-продаваният колаген с хиалуронова киселина в САЩ.


 

Биосел колаген с хиалуронова киселина се предлага в опаковки от 30 и от 60 капсули. Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.