Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Мултивитамините – перфектно допълнение към диетата на модерната жена


Дата: 16 Мар 2020

 

Енергична, фокусирана, уверена и устойчива на стреса… - за съвременната жена е трудно да бъде такава всеки ден. В натовареното си ежедневие, тя често не успява да открие баланса между задълженията и почивката, която й е необходима, за да се справи с всевъзможните предизвикателства; не успява да се храни пълноценно, да си осигури достатъчно сън, да отдели време за спорт и физическа активност.

 

Какво е решението на проблема? На първо време това са качествените мултивитамини, които подобряват имунитета и отключват енергията във всяка клетка на тялото!

 

Alive / Алайв мултивитамини за жени са перфектният избор през всеки труден период, когато въпреки изтощението нямате време за стоп пауза и трябва да продължите напред. Алайв не са обикновени мултивитамини – освен ключови витамини и минерали, те съдържат и богат набор природни съставки, които възстановяват виталността и улесняват приспособяването  към стреса.

 

Серия Алайв мултивитамини включва продукти за всяка възраст и пол, включително за жени до и над 50 години. Само 1 таблетка ви осигурява множество ползи, независимо дали сте в активна възраст, бременна сте, кърмите или сте в менопауза. Ако се нуждаете единствено от бързо възстановяване на кожата, косата и ноктите, Алайв също има решение.

 

Представяме ви 4 топ продукта, източник на всичко необходимо, от което се нуждае организмът ви през всеки етап от живота:

 

• Алайв мултивитамини за жени х 75 желирани таблетки

• Алайв за жени 50+ х 75 желирани таблетки

• Алайв Prenatal (мултивитамини за бременни) х 75 желирани таблетки

• Алайв коса, кожа и нокти  х 60 желирани таблетки

 

 

Защо да изберете Алайв пред други мултивитамини?

 

Алайв представляват специализирани Whole food мултивитамини, които се отличават от стандартните по разнообразния си, богат на ценни нутриенти състав, включващ най-висок клас безопасни и лесни за усвояване нутриенти. Предимство на Алайв пред други подобни продукти е, че базовите витамини и минерали във всяка таблетка са комбинирани със следните натурални съставки:

 

• екстракти от плодове и зеленчуци; екстракти от зелени растения и водорасли;

• екстракти от органично отгледани медицински гъби;

• омега-3, -6 и -9 мастни киселини;аминокиселини;

• 40+ антиоксиданти, включително лутеин за очите;храносмилателни ензими.

 

Благодарение на разнообразното съдържание във всяка таблетка, ефектите на Алайв не се ограничават единствено до подсилване на имунитета и попълване недостига на хранителни вещества, отсъстващи от диетата.

 

Ето какви други ползи можете да получите от приема на Алайв:

 

• ще преодолеете умствената умора по естествен начин;ще бъдете по-фокусирани;

• ще се чувствате тонизирани и енергични през целия ден;ще подпомогнете функционирането на сърдечно-съдовата и нервната си системи;

• ще осигурите адекватна подкрепа за костите и зъбите си;

• ще подобрите работата на стомашно-чревния тракт и храносмилането;

• ще си осигурите защита срещу оксидативния стрес.

 

Алайв мултивитамини са оригинални продукти на американската компания Nature’s Way.

За свеж старт на деня, доверете се на Алайв