Виж
количката

0

Hartmann Dermaplast Еднократни Нестерилни Ръкавици Размер M 942227 x10броя

Hartmann Dermaplast Еднократни Нестерилни Ръкавици Размер M 942227 x10броя
Код: 027313 
тегло: 0.120 кг
(9 глас/а)
Цена:1.85лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Hartmann Peha Soft Nitrile Gloves Size M представляват еднократни нестерилни ръкавици в син цвят, изработени от синтетичен нитрил, без съдържание на латекс и пудра. Ръкавиците имат текстурирани върхове на пръстите за отлична сензитивност и захват, освен това са силно еластични и устойчиви на късане. Продуктът е изключително подходящ за хора с алергии към латекса, в лаборатории при работа с химикали и дезинфектанти, в хранителната промишленост или в студия за красота.
 


 


Внимание:


Подходящи за хора с алергии към латекса, в лаборатории при работа с химикали и дезинфектанти, в хранителната промишленост или в студия за красота.

 

 

HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Hartmann Peha Soft Nitrile Еднократни Нестерилни Ръкавици Размер M 94227 x10броя


Еднократни нестерилни ръкавици, изработени от синтетичен нитрил без съдържание на латекс и пудра. Текстурирани в областта на пръстите за отлична сензитивност и захват. Високо еластични и устойчиви на късане. За лява или дясна ръка.

Начин на употреба на Hartmann Peha Soft Nitrile Еднократни Нестерилни Ръкавици Размер M 942227 x10броя


За универсална употреба в областта на медицината, където се изисква комфорт и висока сензитивност; особено подходящи за хора с алергия към латекса; приложими в лаборатории, за работа с химикали и дезинфектанти; подходящо за хранителната промишленост.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann