Виж
количката

0

Vitis Orthodontic Ортодонтски восък

Дентейд Восък Vitis Orthodontic 1 Брой
Код: 035632 
тегло: 0.050 кг
(14 глас/а)
Цена:8.75лв.
Уведоми при наличност

Vitis Orthodontic Relief Wax представлява ортодонтски восък, който действа като защитен слой, предпазващ лигавицата от дразнене и триене, причинени от брекети, като същевременно облекчава болката. Восъкът се поставя върху релефните части на брекети, остри лигатури и дъги, които могат да причинят рани от триене на езика и вътрешната част на бузите като предотвратява появата на лезии. Ортодонтският восък Vitis е подходящ за всички пациенти с ортодонтски апарати.

 

Продуктът е изключително подходящ за употреба:

> през първите дни след поставянето на
 ортодонтския апарат и след последващи корекции;
> при счупване или отделяне на част от ортодонтския апарат;
> при усещане за дискомфорт в устната кухина по време на ортодонтско лечение.

 

Внимание:

Не поглъщайте.
Не излагайте на пряка слънчева светлина.
Дръжте далеч от деца.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Dentaid, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Vitis Orthodontic Ортодонтски восък

 

Hydrogenated Microcrystalline Wax, Paraffin, White Mineral Oil.

Начин на употреба на Vitis Orthodontic Ортодонтски восък

 

Откъснете достатъчно голямо парченце восък, което да покрие повърхността на брекета или телчето, което искате да изолирате. Омекотете восъка за няколко секунди между пръстите си. Подсушете зоната, която искате да покриете преди да го поставите. Натиснете го леко върху брекета или телчето, за да осигурите максимално сцепление.

Другите също купуват

Всичко от Dentaid