Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Oral B Електрическа четка за зъби Pro 2 2000

Oral B Електрическа четка за зъби Pro 2000 3D Action
Код: 024159 
тегло: 0.400 кг
(99 глас/а)
Цена:112.85лв.
Уведоми при наличност

Oral B Pro 2 2000 Electric Toothbrush представлява страхотна електрическа четка за зъби, която осигурява пълноценна грижа за устната кухина, като почиства плаката по зъбите и венците, дори и на трудно достъпните места, като оставя зъбите чисти и гладки, дъхът свеж, а усмивката ослепителна. Електрическата четка на Орал Б притежава 2 режима на работа, първият режим се грижи за почистването на зъбите, а втория за добрата хигиена на венците. Кръглият накрайник извършва въртеливи и пулсиращи движения и отстранява много повече плака от обикновенните ръчни четки. Влакънцата му, поставени под ъгъл от 16 градуса обгръщат всеки зъб и го почистват от основата до върха. Режимa "Dаily Сliеn" е предназначен за ежедневното почистване, a "Gum Саrе Gеntly" ще се погрижи за венците. Резултата е осезаема чистота и гладкост, съчетан c естествено бяла усмивка. Четката притежава сензор за налягане, който светва при твърде голям натиск и по този начин предотвратява прекомерно триене на емайла и раздразнение на венците. Продукта притежава специален таймер, който ще ви помогне да четкате зъбите в препоръчаното от стоматолозите време, за най-добри резултати.

 

Съдържание на опаковката:

> Електрическа четка за зъби с акумулаторна батерия.
> Зарядно устройство.
> Миеща глава.
> Инструкции за употреба.


Внимание:


Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Характеристики на Oral B Електрическа четка за зъби Pro 2 2000

 

Модел D501.513.2
Режим на работа Daily Clean
Gum Care
Скорост До 40 000 пулсации в минута
До 8 800 ротации в минута
Датчик за налягане Да, при голям натиск датчика светва и пулсациите спират
Таймер Да
Батерия Литиево-йонна батерия
Индикатор за батерия Да
Индикаторни интердентални снопчета Да
Максимално време за непрекъсната работа 30 минути
Водоустойчив корпус Да
Дръжка Ергономичен дизайн
Издръжливост на батерията До 1 месец

Начин на употреба на Oral B Електрическа четка за зъби Pro 2 2000

 

Намокрете главата на четката и поставете паста за зъби върху влакната ѝ. Включете четката. Мийте зъбите си в продължение на 2 минути, като ги почиствате първо от външната страна, след това от вътрешната и накрая горната повърхност. Започнете със зъбите в долната част на устата, като първите 30 секунди отделите за едната половина от тях, а следващите 30 - за другата. Продължете по същия начин и със зъбите в горната част на устната кухина. Професионалният таймер ще Ви информира със звуков сигнал на всеки 30 секунди. Ако натискате прекалено силно зъбите си при миене, специален датчик ще спре пулсациите. След приключване измийте почистващата глава под течаща вода и я подсушете. Когато синият цвят на индикаторните снопчета избледнее наполовина, трябва да смените почистващата глава.

Другите също купуват

Всичко от Oral B