Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Oral B Star Wars Електрическа четка за зъби за деца

Орал Б Ел Четка Зъби Star Wars
Код: 029221 
тегло: 0.400 кг
(36 глас/а)
Цена:48.85лв.
Уведоми при наличност

Електрическа четка за зъби Star Wars Stages Power на Oral B е електрическа четска за зъби със страхотен дизайн на любимите герой от Star Wars, предназначена специално за деца. Четката има високоскоростна осцилираща система със 7600 оборота в минута. Внимателно премахва плаката, избелва зъбите на малките деца, а освен това има и полиращ ефект. Електрическата четка внимателно се грижи за здравето на венците и цялата устна кухина, предотвратявайки кариеси по зъбите.

 

Внимание:


Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Характеристики на Oral B Star Wars Електрическа четка за зъби за деца

 

Електрическа четка за зъби за деца. Високоскоростна осцилираща система. 7600 оборота в минута. Внимателно премахва плаката. Избелващ и полиращ ефект.

Начин на употреба на Oral B Star Wars Електрическа четка за зъби за деца

 

Зъболекарите препоръчват миене на зъбите по 2 минути, време достатъчно за елиминиране на бактериалната плака от цялата уста кухина. Елиминирайки бактериалната плака, вие осигурявате защита на оралното здраве на децата.

Другите също купуват

Всичко от Oral B