Виж
количката

0

Inofolic / Инофолик Инозитол + Фолиева Киселина за здравето на яйчниците х30 сашета - MLD Trading

Inofolic / Инофолик Инозитол + Фолиева Киселина за здравето на яйчниците х30 сашета - MLD Trading
Код: 255180 
тегло: 0.080 кг
(2 глас/а)
Цена:23.15лв.
Уведоми при наличност

Описание на Inofolic / Инофолик Инозитол + Фолиева Киселина за здравето на яйчниците х30 сашета - MLD Trading


Inofolic представлява специално създадена хранителна добавка за жени под формата на сашета, съдържаща комплекс от инозитол и фолиева киселина, които допринасят за правилното функциониране на яйчниците и поддържането на хормонален баланс. Инофолик се препоръчва при дефицит на инозитол и фолиева киселина, които могат да доведат до поликостоза на яйчниците. Инозитолът и Фолиевата киселина са нужни на организма за регулиране на метаболизма на захарите и мазнините, за поддържане на хормонално равновесие и зза процеса на деленето и регенерацията на клетките. Хранителната добавка Инофолик допринася за по-добър отговор при контролирана хиперстимулация на яйчниците.
Синдромът на поликистозните яйчници, наричан още поликистоза на яйчниците представлява комплексно разстойство на функцията на яйчниците (органи на женската полова система, произвеждащи зрели овоцити). При поликистоза, яйчниците са с размери, по-големи от средните и съдържат във вътрешността си многобройни кисти (малки кухини, пълни с течност), външната повърхност изглежда грапава от необичаен брой малки фоликули. При поликистоза на яйчниците много фоликули не могат да се развият напълно, овулацията настъпва рядко и жените могат да проявят нередовен менструален цикъл и състояние на инфертилитет. Други признаци на синдрома са чувство за тежест, ранно оплешивяване и проява на засилено окосмяване. Научни изследвания показват, че този синдром се проявява по-често при по-пълни жени или жени с наднормено тегло и с наследствена обремененост от инсулинова резистентност и диабет от тип 2. Научни изследвания показват, че приемането на инозитол допринася за подобряването на функцията на яйчниците. Неговата биологична роля се състои също и в специфичната дейност по контрол на метаболизма на мазнини и захари и на клетъчните функции на нервната система; като резултат инозитолът се оказва от основно значение за растежа на косата и за преодоляването на косопада. Научните изследвания са разкрили как диабетно болните пациенти елиминират значително по-голямо количество инозитол, спрямо пациенти нестрадащи от диабет. В случаите на инсулинова резистентност или на диабет тип 2, инозитолът допринася за подобряването на общата клинична картина; в този контекст, инозитолът може да бъде полезен за предотвратяването и коригирането на патофизиологичните механизми, които са в основата на метаболитните и репродуктивни нарушения, свързани със синдрома на поликистозните яйчници. Фолиевата киселина е водоразтворим витамин, принадлежащ към витамините от група В. Фолиевата киселина има основна роля в метаболизма на аминокиселините, в протеиновия и ядрения синтез и във възстановяването на хромозомите, поради което е основен фактор за нормалното деление на клетките и за растежа на тъканите. Нейната дейност допринася за борбата със състоянията на хиперхомоцистеинемия.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Продуктът е хранителна добавка и проявява най-добре свойствата си, когато е включен в балансирана диета.
Продуктът не е лекарство и не може да замести терапия, предписана от лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина.MLD Trading е фирма, фокусирана върху вноса и дистрибуцията на хранителни добавки, лекарствени средства и интимна козметика. За да разгледате останалите предложения от МЛД Трейдинг, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Inofolic / Инофолик Инозитол + Фолиева Киселина за здравето на яйчниците х30 сашета - MLD Trading


Инофолик съдържа: Инозитол 2 g, Фолиева киселина 200 µg

Начин на употреба на Inofolic / Инофолик Инозитол + Фолиева Киселина за здравето на яйчниците х30 сашета - MLD Trading


Инофолик може да се приема по всяко време през деня. Препоръчва се да се приемат по 2 грама /едно саше/ един или два пъти дневно. Разтворете прахчето в една чаша вода.

Другите също купуват

Всичко от MLD Trading

Другите също купуват

Всичко от MLD Trading