Виж
количката

0

Urgo Aqua-Protect Миещ се пластир в 3 размера х20 броя

Urgo Aqua-Protected Washable Plaster / Урго Водоустойчив Миещ се пластир 3 размера х20 броя
Код: 268075 
тегло: 0.025 кг
(10 глас/а)
Цена:3.39лв.
Уведоми при наличност

Urgo Aqua-Protected Washable Plaster представлява специално създаден хипоалергенен пластир с антисептично действие, който осигурява бърза и ефикасна защита на различни видове повърхностни рани. Пластирът Урго осигурява дълготрайна защита на раната, не позволява достъп на бактерии, микроорганизми и замърсявания, което може да доведе до инфекция. Пластирът Урго е със специален филм върху марлята, което не позволява залепване и контакт на откритата рана с лепенката. Пластирите са микроперфорирани, което позволява през изключително фините дупчици да преминава единствено въздух, който дава възможност на раната да диша и предотвратява опасността от мацерация. Пластирите са водоустойчиви и не пропускат вода дори при къпане. Пластирите трябва да с еподменят най-малко 2 пъти на ден. Пластирът е идеален за оказване на първа помощ.

 


Внимание


Съхранявайте далеч от деца.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Антисептична подложка: Незалепваща подложка, импрегнирана с антисептичен разтвор (бензалкониев хлорид: 960 mg/m), който действа като антимикробна защита за малки рани.

Почистете, дезинфекцирайте, промийте и подсушете внимателно раната и мястото около нея. Когато поставяте пластира, внимателно притиснете ъглите. Подменяйте Урго Миещ се пластир най-малко два пъти на ден.

 

Другите също купуват

Всичко от Urgo