Виж
количката

0

Urgo Ургодерм 5см х10 метра

УРГОДЕРМ 10М  5СМ
Код: 050923 
тегло: 0.050 кг
(11 глас/а)
Цена:7.45лв.
Уведоми при наличност

Urgoderm Surgical Plaster представлява специално създаден хирургичен хипоалергенен адхезивен лейкопласт, който се прилага за закрепване на всякакви превръзки след хирургична намеса, за закрепване на дренажи и катетри и за фиксиране на превръзки, марли и други превързочни материали, които не трябв ада се разместват. Ургодерм може да се прилага по кожните гънки, без да създава неудобство и дискомфорт, благодарение на разтегаемата основа, която следва линията на кожните гънки и ставите при всяко движение. Хипоалергенното залепващо покритие на Ургодерм позволява употреба и при най-чувствителната кожа, както и в педиатрията върху изключително деликатната детска кожа, както и за хора в старческа възраст (гериатрия) с декубитални рани в областта на ствите. Също така Ургодерм е създаден от специална нетъкана и микроаерирана материя, като това предпазва от мацерация. Ургодерм е изключително лесен и удобен за употреба, благодарение на 2-те хартиени крилца.

 


Внимание


Съхранявайте далеч от деца.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Да не се използва при алергия към латекс.
Не разтягайте при постяване.

Ургодерм съдържа:

Основа - еластичен, нетъкан полиестер, хипоалергенна акрилова адхезивна маса. Покрит е с предпазна, печатно разграфена хартия, която се отстранява преди употреба. 

 

Ургодерм се прилага по предназначение, в зависимост от манипулацията или състоянието на пациента. Може да се ползва и в домашни условия. 

 

Другите също купуват

Всичко от Urgo

Другите също купуват

Всичко от Urgo