Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Urgo Ургопор 2.5см х5 метра

Urgopore Plaster / Ургопор Хипоалергенен Лейкопласт 2.5см х5 метра - Urgo
Код: 098031 
тегло: 0.030 кг
(12 глас/а)
Цена:3.25лв.
Уведоми при наличност
Urgopore Plaster представлява специално създаден хипоалергенен лейкопласт, който може да се прилага дори и за най-чувствителната и деликатна кожа и се използва за прикрепване на различни видове превръзки, марли и медицински пособия. Ургопор е с изключително добра поносимост и може да се прилага при алергична, крехка и нежна кожа, както и за хора от всички възрасти - бебета, деца, пациенти в старческа възраст. Ургопор е микро аериран, което дава възможност на кожата да диша и предотвратява мацерацията. Ургопор е направен на гъвкава, нетъкана, микропореста хартиена основа и е прозрачен за рентгенови лъчи. Ургопор е лесен и удобен за поставяне и се отстранява бързо, безопасно и безболезнено.


Внимание


Съхранявайте далеч от деца.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Гъвкава, нетъкана, микропореста хартиена основа.

Хипоалергенно залепващо покритие.

Почистете, дезинфекцирайте, изплакнете и внимателно подсушете раната и мястото около нея. Поставете Urgoporе plaster и подменяйте най-малко 2 пъти на ден.

Другите също купуват

Всичко от Urgo

Другите също купуват

Всичко от Urgo