Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Perio-Aid Intensive Care Вода за уста за професионална употреба при пародонтит x500 мл

Код: 035609 
тегло: 0.520 кг
(24 глас/а)
-20%
Цена:11.72лв.
(14.65лв.)
Уведоми при наличност

Dentaid Perio-Aid Intensive Care Mouthwash представлява вода за уста, предназначена за третиране и контрол на пародонтит, която ефикасно премахва натрупана плака, добре почиства зъбите и венците, а дъхът е свеж и приятен. Специфичната формула на водата за уста комбинира два антисептика - хлорхексидин и цетилпиридиниев хлорид, които действат синергично, осигурявайки максимална сила и ефикасност в борбата срещу зъбната плака. Продукта е подходящ за употреба преди или след дентални интервенции, за случаи на прекомерно натрупване на биофилм. Водата за уста не съдържа алкохол и глутен.

 

Внимание:


Не поглъщайте.
Не излагайте на пряка слънчева светлина. 
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Дръжте далеч от деца
Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките.

Състав на Perio-Aid Intensive Care Вода за уста за професионална употреба при пародонтит x500 мл.

 

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Xylitol, Chlorhexidine Digluconate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetylpyridinium Chloride, Potassium Acesulfame, Sodium Saccharin, Neohesperidin Dichalcone, Aroma, C.I. 42090.

Начин на употреба на Perio-Aid Intensive Care Вода за уста за професионална употреба при пародонтит x500 мл.

 

1 изплакване с 15 мл. в продължение на 30 секунди два пъти дневно - след измиване на зъбите с паста и четка за зъби. След употреба не изплаквайте с вода и не яжте в продължение на 30 минути. Лечение от 2 до 4 седмици.

 

Повечето пасти за зъби съдържат анионни съединения, намаляващи ефективността на хлорхексидина. След използването на такива продукти е нужно да изплакнете 3 пъти устата с обилно количество вода преди да използвате вода за уста Perio·Aid Intensive Care. Гелът Perio·Aid Intensive Care не съдържа такива анионни съединения и е перфектно съвместим с водата за уста.

Другите също купуват

Всичко от Dentaid