Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Urgo Filmogel Писалка при пъпки х1 брой

Urgo Filmogel Pimples Pen / Урго Филмогел Писалка при пъпки х1 брой
Код: 022368 
тегло: 0.050 кг
(16 глас/а)
Цена:22.29лв.
Уведоми при наличност

Urgo Filmogel Pimples Pen представлява специално създаден филмогел под формата на удобна писалка (стик), която спомага за по-бърото премахване на пъпки и намалява риска от възпаление и получаване на белег. Филмогелът се нанася локално върху пъпката и образува специален защитен филм с 8-часово действие. Урго Филмогел създава специален невидим щит върху пъпката, който не позволява замърсяване, докосване и изстискване на пъпката, което може да причини инфекция. Филмогелът е невидим и не се усеща, като спокойно върху него може да се нанася грим. Филмогелът изчиства кожата, действа срещу бактерията, причинител на пъпката, осигурява завяхване и от там отстраняване на пъпката. Формулата на Урго Филмогел съдържа салицилова киселина и масло от чаено дърво, на които се дължи ефективното действие на продукта. Урго Филмогел е изключително удобен за употреба и има специален силиконов накрайник, който може да се почиства.

 


ВниманиеСамо за външна употреба. 
Съхранявайте далеч от деца.

Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Alcohol denat, aqua, hydroxypropylcellulose, glycerin, salicylic acid, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene.

 

►Завъртете бавно с въртеливо движение края на писалката, за да може филмогелът да изтече, след това нанесете върху пъпката.
►Нанасяйте старателно, за да се покрие пъпката и оставете да изсъхне за няколко минути. Може да усетите слабо изтръпване, което е свързано с ефективността на продукта.
►Филмогелът може да бъде отстранен с вода.
►Може да се нанася върху пъпката до 14 дни.

 

Другите също купуват

Всичко от Urgo

Другите също купуват

Всичко от Urgo