Виж
количката

0

Hansaplast Пластири за мазоли х8 бр

Код: 080316 
тегло: 0.020 кг
(9 глас/а)
-15%
Цена:5.65лв.
(6.65лв.)
Уведоми при наличност

Hansaplast Corn Plaster представляват пластири против мазоли, съдържащи салицилова киселина, които помагат за премахването и облекчават болката при натиск в областта на мазола.  С дерматологично доказана поносимост за кожата.

 

Внимание:


Не използвайте, ако сте алергични към салицилова киселна, имате наранена или болна кожа.

Не използвайте, ако имате диабет или проблеми с кръвообръщението.

Не е подходящо за третиране на деца.

В случай на затруднена бъбречна функция се консултирайте с вашия лекар.

Избягвайте контакт с лигавиците или очите.

За външна употреба. 

Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Не ползвайте няколко платира едновременно за по-дълъг период без консултация на лекар.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Hansaplast / Ханзапласт, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на Hansaplast Пластири за мазоли х8 бр:

 

Старателно почистете и подсушете засегнатата област. Поставете пластира, като кръгчето с пяна е върху мазола. Подменете пластира след 2 дни. След 4 дни премахнете омекналия мазол в затоплена сол или във ваничка със сапун. Повторете при необходимост.

Другите също купуват

Всичко от Hansaplast

Другите също купуват

Всичко от Hansaplast