Виж
количката

0

be.liVe Тест за бременност с 99.9% точност

ТЕСТ БРЕМЕННОСТ BE LIVE КАСЕТА 1БР
Код: 029454 
тегло: 0.050 кг
(12 глас/а)
Цена:4.65лв.
Уведоми при наличност

be.liVe, предлаган от TeamPro, е тест за бременност с технология RCI за 99.9% точност. тестът Би Лайв е с чувствителност 20 miU/ml към хормона hCG (Human Chorionic Gonadotropin). Този хормон се използва като база за отчитането на резултата от теста, тъй като неговото ниво започва да се увеличава скоро след зачеване. Обикновено на 1-вия ден от закъснението на месечния цикъл, ако има наличие на бременност, насищането на хормона е показателно и be.liVe отчита положителен резултат. Ако няма бременност, нивото на хормона hCG в урината е ниско и be.liVe отчита негативен резултат. Тестът за бременност be.liVe разполага с маркер за контролната линия. Той показва точното място, където тя трябва да се появи, за да гарантира валидността на резултата.

 

Внимание: 

 

Преди употреба прочетете листовката, тя съдържа важна информация за правилното използване на теста. 

Само за външна употреба.
Да не се замразява.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

 

Разгледайте останалите предложения от TeamPro. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на be.liVe Тест за бременност с 99.9% точност.

 

Разработена по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay) 
Гарантира 99.9% точност на отчетените резултати 
Може да се използва по всяко време на денонощието 
С маркер за контролната линия 
Лесен и удобен за употреба 
Без необходимост от чашка или пипета

Начин на употреба на be.liVe Тест за бременност с 99.9% точност.

 

Тестът е предназначен за външна употреба и самостоятелно тестване. Следвайте указанията на производителя в инструкцията за употреба.