Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Профертил за жени с поликистозни яйчници x28 меки капсули + 28 таблетки

ПРО ФЕРТИЛ ЖЕНИ ТБ 28БР+28БР
Код: 034879 
тегло: 0.050 кг
(32 глас/а)
Цена:106.55лв.
Уведоми при наличност

PROfertil Female е специална храна предназначена за медицински цели за диетотерапия при жени с поликистозни яйчници, които желаят да имат деца. Специфичната ѝ формула е пригодена към специалните нужди от хранителни вещества в областта на приложение. Комбинацията точно отговаря на повишената нужда от специфични нутриенти, необходими при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца. Профертил за жени предоставя адаптирани нутриенти за диетотерапия на това състояние и помага на женското тяло да се подготви за бременност.


Поликистозен овариален синдром (PCOS) е много често срещано хормонално заболяване при жени в детеродна възраст. Свързаният с него инфертилитет е една от най-честите причини за невъзможност за зачеване на така желаното дете. Когато се стигне до самите симптоми на заболяването, основна роля играят сложните механизми, регулиращи хормоналния баланс на жената. Отклоненията в женските полови хормони (естрогени), мъжките полови хормони (андрогени), лутеинизиращия хормон (LH) и фоликулостимулиращия хормон (FSH) са основните причини за патологични процеси. Последните два регулират функционалните процеси в яйчниците.


Подготовка за бременност чрез попълване на майчиния запас от нутриенти: конкретно при PCOS е важно да се подготвим за бременност чрез прием на специфични нутриенти, тъй като ендогенният синтез на тези субстанции е намален поради наличните метаболитни нарушения. В идеалния случай фолиевата киселина и омега-3 мастните киселини трябва вече да са приемани регулярно и целенасочено, преди да настъпи бременността - за предпочитане от момента, в който решим, че искаме да имаме дете. Оптималното осигуряване на всичко, от което се нуждае тялото, е грижа и за здравето на детето. По този начин предоставянето на подходящите нутриенти ще осигури най-добрите условия, за да може бременността да протече правилно от самото начало.


Оптимално имплантиране: При PCOS се наблюдава нарушен хормонален баланс в комбинация с намалено усвояване на определени есенциални нутриенти (например витамин Е или някои вторични растителни субстанции), което често води до ненормално развитие на ендометриума и прави по-трудно имплантирането на яйцеклетката в матката. Ако яйцеклетката е оплодена и достигне матката, тя може да се прикрепи към стената й, която вече е подготвена. Прогестеронът пречи на отлепянето на вътрешния слой на матката, а без него бременността не може да продължи. Имунната система на майката също е леко отслабена в този момент, за да не бъде разпозната делящата се яйцеклетка като чуждо тяло и да бъде унищожена. В този ранен етап на бременността, ембрионът е силно податлив на увреда на генетичния материал. Ако това се случи, то ще доведе до аборт. Регулярният таргетен прием на нутриентите, които са в намалени количества поради PCOS, допринася за оптималното имплантиране на оплодената яйцеклетка.


Нутриентите в PROfertil® Female са внимателно подбрани, за да се създадат оптималните предпоставки за успешно зачеване и поддържане на здрава бременност при жени с PCOS. Специфичната нужда от всеки от тях е научно доказана. Множество проучвания демонстрират положителното им влияние върху бременността. Комбинацията от микронутриентите в PROfertil® female е в основата на диетотерапията при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца.

 

Внимание:
 

Да се използва под лекарско наблюдение. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете приема или да промените препоръчаните указания за употреба.
Не е пълноценна храна, не е подходяща за употреба като единствен хранителен източник.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, защитено от светлина, под 25°C.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

Състав на Профертил за жени с поликистозни яйчници x28 меки капсули + 28 таблетки

 

Състав

 

Дневна доза

 

В подкрепа на

 

 

Мека капсула

 

500 mg

 

Подготовка за 
бременност

 

Омега 3 мастни киселини

 

 

Подготовка за 
бременност

 

Таблетка

 

 

Подготовка за 
бременност

 

Фолиева киселина

 

800 mg

 

Подготовка за 
бременност

 

Селен

 

700 mcg

 

Редовения цикъл 
и овулация

 

Коензим Q10

 

30 mg

 

Редовения цикъл 
и овулация

 

Витамин Е

 

30 mg

 

Имплантирането 
на яйцеклетката

 

Катехини екстракт от зелен чай

 

4 mg

 

Имплантирането 
на яйцеклетката

 

Глициризин екстракт от Женскобиле

 

12 mg

 

Имплантирането 
на яйцеклетката

Начин на употреба на Профертил за жени с поликистозни яйчници x28 меки капсули + 28 таблетки

 

> Как да приемате PROfertil® Female: Приемайте 1 мека капсула и 1 таблетка дневно с достатъчно течност по време на или след хранене. Най-добре е да винаги да вземате таблетката заедно с меката капсула. За повече информация се консултирайте с Вашия лекар.


> Продължителност на употребата: Трябва да приемате PROfertil® Female докато се опитвате да заченете, до момента, в който настъпи желаната бременност.

Другите също купуват

Всичко от LenusPharma