Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Bio Kult Инфантис Пробиотик за бебета и деца х16 сашета

Код: 106190 
тегло: 0.050 кг
(58 глас/а)
-15%
Цена:22.65лв.
(26.65лв.)
Уведоми при наличност

Bio-Kult Infantis Probiotic Advanced Multi-Strain Formula представлява специално създадена хранителнна добавка, научно разработен синбиотик в помощ на правилното развитие на чревната микрофлора и имунната система при новородени, кърмачета и малки деца. Био-Култ Инфантис комбинира подбрани 7 пробиотични щама, омега 3 и витами D3, които спомагат за изграждане на нормална чревна микрофлора при новородени, особено след "Цезарово сечение", недоносени и изкуствено хранени новородени и малки деца. Омега 3 полиненаситените мастни киселини (DHA & EPA) имат важна роля в ранното развитие на главния мозък и когнитивните функции, както и на незрялата имунна система на кърмачетата. Витамин D3 допринася за нормалната функция на имунната система, възпалителния отговор и правилния растеж и развитие на костната система при децата. Чрез имуномодулиращите си  свойства, той играе роля при ранното формиране на чревната микрофлора. Формулата допълва и Preplex - патентована формула от два пребиотика - FOS (фруктоолигозахариди) и акациева смола. Пребиотиците присъстват нормално в кърмата. Те се подлагат на ферментация от „добрите“ бактерии и подпомагат растежа им. Не съдържа ГМО и глутен. Не съдържа захар, оцветители и подобрители на вкуса.

Научни изследвания потвърждават благоприятното влияние на Био-Култ Инфантис при:

  • изграждане на нормална чревна микрофлора при новородени, особено след Sectio caesarea, недоносени и изкуствено хранени новородени и малки деца,
  • правилно развитие на имунната система,
  • диария от различен произход,
  • колики,
  • констипация,
  • атопичен дерматит.

 

Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Продуктът съдържа риба.
Продуктът съдържа следи от соя и мляко, използвани в процеса на ферментация. Съдържанието на млякото е на ниво, което не би засегнало страдащите от непоносимост към лактоза.
Ако приемате някакви лекарства или имате някакво заболяване, моля консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемате каквато и да е хранителна добавка..
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте опаковките затворени на хладно и сухо място. 
Може да се съхранява при стайна температура. Не е необходимо съхранение в хладилник. 
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

Състав на Bio Kult Култ Инфантис Пробиотик за бебета и деца х16 сашета

 

Състав в 1 саше: 

Минимум 1 x 109CFU/g живи пробиотични микроорганизма от 7 щама, еквивалентни на 1 милиард живи пробиотични микроорганизма на грам (1х109/g):
Bifidobacterium breve PXN® 25™
Bifidobacterium infantis PXN® 27™
Lactobacillus acidophilus PXN® 35™ 
Lactobacillus casei PXN® 37™
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™
Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™
Streptococcus thermophilus PXN® 66™
Омега 3 полиненаситени мастни киселини (DHA & EPA) – 1 mg/саше
Витамин D3 - 100 IU (2.5mcg/саше)
Пребиотик Preplex® -  FOS (фруктоолигозахариди) и акациева смола.

Начин на употреба на Bio Kult Инфантис Пробиотик за бебета и деца х16 сашета

 

По 1/2 - 1 саше веднъж дневно, смесено с мляко, вода или храна. При новородени се започва с 1/4 саше веднъж дневно, за 2 седмици.
Ако все още кърмите, прахчето може да се смеси с малко мляко, да се постави директно върху зърното преди хранене или директно в устата на бебето.

Другите също купуват

Всичко от Био Култ

Другите също купуват

Всичко от Био Култ